CITEȘTI

Universul DallesGo începe înscrierile pentru cursu...

Universul DallesGo începe înscrierile pentru cursuri de design interior

Distribuie articolul:
Share

Vino până pe 15 noiembrie şi înscrie-te la unul dintre cursurile Universul DallesGo de la Palatul Universul şi beneficiezi de o reducere de 10% la plata integrală!

Un nou concept de curs este introdus în programa cursurilor interactive Universul DallesGo începând cu sesiunea de toamnă. Home Improvement & DIY (Do It Yourself) este destinat oamenilor creativi, cu idei neaşteptate care au nevoie de soluţii pe măsură şi de inspiraţie constantă. În cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrări handmade de către participanţii care doresc să imprime obiectelor din casă amprenta personală şi urmăresc să afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier.

La finalul celor 12 săptămâni, cursanţii vor reuşi să schiţeze un plan personalizat de îmbunătăţire a propriei locuinţe, sub îndrumarea Andreei Mureşan, ale cărei preocupări se leagă de domeniul amenajărilor interioare de aproape 17 ani. În plus, participanţii vor fi iniţiaţi în tainele materialelor şi uneltelor necesare pentru recondiţionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. Partener în workshopurile creative: Bosch – Dremel.

Bosch, susţinătorul pasionaţilor de bricolaj, pune la dispoziţia cursanţilor uneltele Dremel care vin în întâmpinarea celor mai creative proiecte Do It Yourself. Totul a început în 1932 cu introducerea primelor unelte de bricolaj multifuncţionale de către fondatorul companiei, AJ Dremel. De atunci, produsele Dremel sunt printre cele mai căutate soluţii practice pentru înfrumuseţarea locuinţei.

Cursul Home Improvement & DIY vine să completeze experienţa de la cursul de Design Interior, în cadrul căruia se concepe şi se pune în practică o amenajare de interior reuşită. Cursurile de Design Interior oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile universale, dar şi de a le încălca în bună cunoştinţă de cauză. Pe lângă workshopurile “how to”, cursanţii vor învăţa despre culori, materiale, texturi, etc. Arhitectul Giuseppe Labianca, florentin, pasionat de arte şi proprietar al unei afaceri de succes, Genius Architecttura & Design, arată cursanţilor cum să transforme cu gust interiorul unei case şi cum să imprime un stil personal spaţiului în care locuiesc sau muncesc.

« Organizăm aceste cursuri pentru atât pentru cei pasionaţi de amenajările interioare, cele două cursuri fiind complementare.», declară Cristian Bănică, manager Universul DallesGo. « Înregistrăm, de la ediţie la ediţie, un interes sporit pentru aceste domenii şi vrem să oferim oportunitatea unor cursuri interactive. Căutăm, de asemenea, să cultivăm talente şi să le promovăm. » a adăugat acesta.

Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane în zona cursurilor profesionale. Profesionişti cu cariere de succes îşi oferă disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor. Din programa Universul DallesGo mai fac parte următoarele cursuri profesionale: STILISM & TENDINŢE (ÎN MODĂ) – susţinut de cunoscutul stilist Marian Pălie, FOTOGRAFIE – cursanţii vor fi iniţiaţi în arta fotografică de Sebastian Enache, profesionist recunoscut în domeniu, MAKE-UP – prezentat de make-up artistul preferat al designerilor, Alina Brăilescu, şi PUBLIC RELATIONS – susţinut de Raluca Antonescu, cu experienţă în domeniul relaţiilor publice de peste 10 ani.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenţilor, dar şi al profesioniştilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intâlniri saptămânale, începând cu data de 15 noiembrie 2011.

Un curs costă 1.200 RON.
Cursanţii care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%.
În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGo este oferită o reducere de 25 %.

Dacă doriţi informaţii suplimentare, nu ezitaţi să mă contactaţi.

Alina Ionescu
PR manager Universul DallesGo
0785 232 560
www.dallesgo.ro
[email protected]
Brezoianu 23, Sector 1, Bucureşti

PALATUL UNIVERSUL Str. Brezoianu, nr. 23, etaj V, Sector 1, Bucureşti
0769 041 711
[email protected]
www.dallesgo.ro

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share