CITEȘTI

Creative Workshop #2 – Decorațiuni de Crăciun

Creative Workshop #2 – Decorațiuni de Crăciun

afis-creative-workshop-web
Distribuie articolul:
Share

De ce?

Creative Workshop organizează un atelier de creație în cadrul căruia veți învăța și pune în practică alături de noi cum să faceți decorațiuni pentru Crăciun: ghetuțe pentru cadouri din fetru, fulgi de zăpadă din hârtie și alte elemente decorative și extrem de creative pentru bradul de Crăciun!

Totul se va întâmpla într-o atmosferă familiară, călduroasă, unde vei cunoaște multe persoane, îți vei face noi prieteni, vei mânca bomboane și vei pune la încercare talentul tau creătiv!

Vrem să îți demonstrăm că este distractiv să mai faci și altceva decât job și acasă, să cunoști oameni noi și să creezi minunății decorative din lucruri simple!

Cum?

Noi venim cu toate materialele necesare (materiale textile, hârtie, panglici, lipici, foarfeci, ace și așa mai departe), vă vom arăta la fiecare în parte cum se face fiecare decorațiune și vă vom îndruma pe tot parcursul workshopului.

Cool info: vom avea și un concurs în cadrul căruia puteți câștiga cadouri surpriză!

Unde?

Creative Workshop #2 – Decorațiuni de Crăciun va avea loc în veselul Storage Room din Centrul Vechi – Str. Smârdan nr. 35, deci într-o locație accesibilă tuturor.

Când?

Data workshop-ului este Sâmbată, 26 Noiembrie. Activitatea noastră creativă va avea loc între orele 12:00 – 16:00.

Cât?

Taxa de participare este de 50 lei. Dar dacă veniți cu încă 3 prietene, veți plăti fiecare doar 39 lei!

Cum mă înscriu?

Trimite un email la [email protected] și dă-ne de știre că te simți creativ și că vrei să îți faci singur decorațiunile pentru brad anul acesta! Include în email numele tău complet și numărul de telefon.

Am făcut și o pagină drăguță de Facebook unde puteți să ne vizitați și să ne dați un Like, precum și un blog unde puteți citi mai multe despre eveniment:

Creative Workshop Facebook Page

My Creative Workshop – blog

afis-creative-workshop-web

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Ioana

    26 noiembrie

    O sa mai fie inca un workshop de Craciun si in luna decembrie?:)

  2. Ioana

    26 noiembrie

    O sa mai fie si inca un workshop de Craciun si in luna decembrie?:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share