Facem swap de Crăciun- anul 2

Distribuie articolul:
Share

Noi, cei ce facem parte din călduroasa familie Atelierul, în calitate de spiriduși aproape magici ai lui Moș Crăciun, ne-am decis să găzduim și anul acesta un swap pentru voi toți cei creativi și darnici.

Eveniment deja cu vechime la Atelierul, swap-ul presupune un schimb de produse handmade între doi parteneri aleși aleator, produse create special pentru fiecare participant, cu mult drag. Dacă vrei să sții mai multe despre cum se va desfășura acest schimb, mai rămâi un pic cu noi și citeste mai jos.

Dacă îți place să creezi lucruri frumoase, dacă îți place să dăruiești și dacă vrei să te alături swapului organizat de noi, nu ezita să ne lași un comentariu la acest post cu ce îți place (poate fi o gamă de culori, forme, stiluri și orice altceva ce îl va ajuta pe partenerul tău de swap să te cunoască mai bine) în intervalul 17 noimebrie – 04 decembrie.

Nu uita, tot atunci, să ne scrii și nouă o scrisorică la [email protected] cu numele tău și adresa unde vei primi magicul pachețel.

Noi, ca niște spiriduși organizați ce suntem, vom aduna toate numele, le vom pune într-o tolbă specială, vom găsi pentru fiecare participant un partener și vă vom trimite toate datele acestuia prin email în data de 05 decembrie. Iar Moșul tău va rămâne secret, căci știm că îți plac surprizele.

Apoi urmează partea cea mai frumoasă în care vei crea ceva cu totul special pentru partenerul tău. Iar pentru că sărbătorile de iarnă sunt foarte aromate, pachețelul ce îl vei pregăti cu atâta migală, ne-am gândit că ar fi frumos să conțină și ceva bun – un mic desert, o ciocolățică, bomboane de pom, etc.

Urmează să duci pachețelul la cel mai apropiat oficiu postal, cât mai din timp, pentru ca acesta să ajungă la destinatar, sub brad, în timp pentru Ajunul Crăciunului.

Supercalifragilisticexpialidocious, nu-i așa?

Spor la crăciunit!

Surse fotografie  2

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. nina

    25 noiembrie

    buna seara

    nu vrreau sa raman mai prejos. ma inscriu si eu
    imi place tot ce e frumos
    imi place sa tricotez, m-am apucat de margelit
    imi plac bratarile mari, grele
    nu pot spune ca am o culoare preferata – toate imi plac. fac prajituri si bunatati pt cei dragi. mai sunt multe dar ce sa va mai plictisesc

  2. georgi

    24 noiembrie

    si eu vreau! si eu vreau!

    nu stiu cum a fost la celalalt swap dar o prietena draga mie (stie ea cine 🙂 ), dupa ce mi-a povestit cat de frumos a fost data trecuta si ce placerea deosebita i-au facut simpaticele cadouri primite, m-a determinat sa ma inscriu. 🙂

    so.. sa va spun si ce imi place, nu?
    pai imi plac lucrusoarele hand-made facute din dantelute, panglici, bulinute, fimo, fetru. Imi plac margelutele.
    Rozul prafuit e culoarea mea preferata. Ador chestiile vintage.
    Si sunt innebunita dupa dulciuri de orice fel. Iar cand vine vorba de flori… ei bine, sunt cea mai mare slabiciune a mea. 😀 Si nu ma gandesc ca sunt naturale si eu le mai reduc din viata taindu-le. Ma gandesc ca ele se bucura ca noi ne bucuram atat de mult de ele. :”>

  3. mihaella.ion

    24 noiembrie

    me too, me too
    mi-a placut ultimul swap a fost superb.
    Nu sunt un mare fan al negrului si in ultima vreme am o mare obsesie pentru culoarea verde-pai.

    I love fetru, fimo, margelute, materialele chic, cerceii, cam tot ce este facut cu pasiune si drag, unicat.

  4. Miss Souris

    23 noiembrie

    Buna!

    E greu tare sa aleg doar cateva lucruri din miile care imi plac.Imi plac foarte mult animalele, mi-e greu sa aleg care din ele, cred ca toate. Apoi florile, chiar si cele artificiale pentru ca le salveaza pe cele naturale. Imi mai plac cartile, rochiile, palariile, ceaiul si cafeaua.
    Culoarea mea preferata este verdele, iar daca e combinat cu roz prafuit, e perfect. Mi se pare ca perlele au puteri magice, iar auriul innobileaza.

  5. Denisa

    23 noiembrie

    Super idee 🙂 Si eu vreau sa particip…
    Eu sunt foarte colorata si zambareata 🙂
    Culoarea mea preferata este portocaliu (kaki si turcoaz), am o mie de eşarfe şi o tonă de cercei mari(cei mici nu se vad pentru ca am mult par…sunt creata).
    Imi plac dulciurile…mai ales ciocolata si vinul rosu, sec.
    Nu imi este frica sa combin o mie de texturi in vestimentatie si NU imi place sclipiciul.
    Cam atat!

  6. cristina

    23 noiembrie

    Hm… aici deja devine greu de tot! Ce-mi place? Imi plac lucrurile hand-made, ceaiurile bune, cartile faine, ceva vintage, ceva cute, pisicutele, zapada, caciulile pufoase, muzica buna, plimbarile luuuuungi, culorile calde 😀

    Ar mai fi dar nu vreau sa va plictisesc 😀

  7. Ramona

    23 noiembrie

    Ma inscriu si eu, imi place foarte mult ideea. Mie imi place sa crosetez, sa tricotez, imi plac mult suporturile si cutiutele pentru bijuterii, ca si culori imi plac verdele, rosu, albastru, imi plac gentile si posetele, sunt pasionata de raw food, imi plac formele pentru prajiturele si bomboane.

  8. Gianina

    22 noiembrie

    Ma pot inscrie si eu?
    La ce-mi place nici nu stiu daca-mi ajunge o pagina…imi plac lucrurile facute din inima,bine realizate,cu bun gust,tot felul de decoratiuni,accesorii,n-am preferinte la culori toate imi plac,cartile,calatoriile,florile…asta e pe scurt…

  9. micaela gh

    22 noiembrie

    minunat!!!
    deci… imi plac culorile,fiecare la locul ei sau nu :),imi place tot ce se poate folosi la mestesugit si lucrusoare vechi(pe care le salvez:)) si noi,imi place sa-mi organizez lucrusoarele in cutii care mai de care mai interesante…
    spor la mestesugit,tuturor!

  10. Murmu

    22 noiembrie

    OOo ce minunat! mi-era dor de un swap! cu pasi iuti vin si eu la inscrieri..sper numai sa ma acceptati din Cehia..sper ca nu este nici o problema cu asta:-s…Daca nu este here we go: soooo, imi plac animalutele in speical cainii, imi place arta, imi place sa creez, imi plac obiectele decorative colorate cu buline, imprimeuri vesele, panglicile imprimate, cartoane colorate, vopsele, cafeaua cu martipan, imi place painul, desi nu stiu canta la el, imi plac culorile vii ca verdele kiwi, bleu turqoiuse, culorile pastelate, pictatatul pe pereti, imi plac nastureii colorati, atele colorate orice e c olorat si plin de viata! iubesc pictura, animalele si calatoriile!

  11. Maria

    22 noiembrie

    Ideea este minunata! Nu am mai participat pana acum, abia astept sa vad ce va iesi!
    Am 25 de ani, o fetita minunata de 2 anisori, si pictez accesorii pe ceramica
    Imi plac lucrurile feminine, in special din categoria cercei, bratari si inele, vesele, in culori vii sau pastelate. Imi place liliachiul, si in general culorile combinate cu alb. Draga Mosule, sa stii ca sunt Leu, ador cadourile, si in special dulciurile 🙂 Ador perlele de cultura, cristalele, dantela, pietrele, si tot ce este elegant si frumos… Si mai ales, abia astept cadouasul tau! Am fost cuminte 😉

  12. Mihai

    22 noiembrie

    Salut! Si pentru mine este prima data, si imi place mult de tot ideea. Mie imi plac culoarea albastru, portocaliu, rosu si galben, bratarile, sa colectionez diverse lucruri, sa citesc romane sf, psihologice si de dragoste, bratarile si cele gen bratari ale prieteniei, agendele personalizate, tematice; jucariile mici cu material de plus, dar nu doar; lucrurile din fetru/pasla si cele care sunt utile gen un portofel, un portchei sau orice altceva de acest gen.Abia astept sa primesc si trimit cadou!

  13. Cu siguranta nu puteam sa lipsesc nici de data aceasta asa ca iata-maaaa!
    Nu i-am mai scris mosului de cand eram piciulica si uite ce ocazie frumoasa imi oferiti sa ii scriu iar. Hmmm….sa ma gandesc ce-mi place… Stiu! Imi place ciocolata cu alune:X, imi plac buburuzele( lucru evident dealtfel), culoarea teal, maro, alb, roz pal, imi plac obiectele vintage sau care au o poveste frumoasa. Nu imi plac lucrurile sclipicioase sau foarte incarcate pentru ca orice lucru simplu provoaca imaginatia sa il descopere. Ca si materiale, ador dantela si materialele textile cu imprimeuri haioase, pufosul fetru si panglicile colorate.
    Gata, ma opresc aici!
    Ah, sa nu uit… Supercalifragilisticexpialidocious!!!

  14. springflower24

    21 noiembrie

    Sunt Flory, imi plac culorile vesele, sunt mare fana a reciclarii creative si a lucrusoarelor facute de mana (cusute fara masina de cusut, unicat, pictate manual etc).

  15. monica

    21 noiembrie

    hey,
    intru si eu in hora 🙂 imi plac chestiile colorate,vesele,imi p;lace sa fie ceva care sa ma surpinda, ca si materiale imi place fetrul, pasta ceramica,fimo , lucrurile crosetate,acesorii de tot soiul: agrafe de par, brose vesele, inele etc..imi plac prea multe lucruri,, singura conditie e sa fie facute cu bun gust si din suflet 🙂

  16. Aurora

    21 noiembrie

    Nu vreau sa ratez ocazia de a participa inca odata la acest swap. Imi place sa creez tot felul de lucruri hand-made,imi plac culorile vii,vesele,sa descopar lucruri si tehnici noi.
    Imi place diversitatea,detest monotonia.
    Abia astept sa ma apuc de lucru !

  17. Foarte frumoasa ideea, sunt incantata ca ma aflu printre iubitorii de handmade si vreau si eu sa particip! Imi plac culorile albastru , negru, accesoriile handmade facute cu drag. Si imi place sa le port 😀

  18. Mariana

    21 noiembrie

    Buna,

    Ma inscriu si eu. Imi place ideea, noi o practicam de ceva timp si in familia largita care numara peste 30 de persoane.

    Imi plac copiii, imi plac oamenii buni, imi place natura din care prefer levantica si aromele ei.

    Imi place sa citesc, sa crosetez, imi plac dantelariile, nasturii deosebiti, perlele si ador aroma cafelei la orice ora din zi sau noapte.

  19. Anca L

    21 noiembrie

    Salut!

    Si eu am participat si anul trecut si am fost suuuuper incantata de ce am primit. Sper ca si destinatarul cadoului meu a fost multumit 🙂

    Ma bucur ca se organizeaza din nou si as dori sa particip si anul acesta!

    Imi plac mai toate lucrurile handmade, pentru ca asta implica faptul ca sunt facute cu suflet si pasiune 🙂 in general, orice e vesel, colorat, nou / vintage-looking etc, este perfect.

    Abia astept!

    Anca

  20. Ligia

    20 noiembrie

    UUUU, vrem si noi! noi adica eu si fiica mea Maria, care are 6 luni. Noua ne plac lucrusoarele haioase din fetru si obiectele dragute dar si utile, in culori de toamna 🙂

    Sarbatori cu bine!

    Ligia & Maria

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share