CITEȘTI

Schimbă personajul ediția a 14-a

Schimbă personajul ediția a 14-a

Schimbă personajul ediția a 14-a
Distribuie articolul:
Share

Colecționăm – Scotocim – Ne sfătuim:

Colecționăm:

Pe 26 noiembrie, de la ora 13:00 la Cool Cat (str. Sborului nr 2) fiecare persoană trebuie să aducă cel puțin o piesă la schimb, maxim 10, dar care să fie de calitate, de „colecție”. Pe lângă haine, schimbă cărți sau accesorii, în limita a 10 lucruri în total. Hainele se strâng timp de două ore, se selectează și se împart pe categorii. Vor exista doi cenzori care se vor ocupa îndeosebi de selecție. Așa că, hainele murdare sau rupte vor fi înapoiate proprietarelor. Păstrăm secțiunea de donații doar pentru hainele care merită donate.

Scotocim:

Ai voie să te uiți la haine până când se strâng toate, dar nu ai voie să iei haine înainte de start. După două ore de admirat colecția strânsă, toată lumea iese din încăpere 5 minute, pentru a întinde standerele și obiectele de schimb în toate camerele.

Ne sfătuim:

Imediat ce se dă startul, oricine poate lua ce își dorește. Fără sfadă, gâlceavă sau ocară. După scotocit, ne sfătuim la șezătoare și ne lăudăm cu ce am găsit, sau mai schimbăm încă o dată dacă se poate.

Vom avea și un moment special de tragere la sorți pentru bijuteria oferită de mazza.ro

Eveniment susținut de: Atelierul, Cool Cat, Chance for life, Hypestreet, Mazza.ro, Shopping Report și Shopping News.

Schimbă personajul ediția a 14-a

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share