CITEȘTI

Pregătiți-vă pentru luna cadourilor… unicat...

Pregătiți-vă pentru luna cadourilor… unicat

Distribuie articolul:
Share

Mai sunt câteva zile și începe frenezia sărbătorilor de iarnă. Străzile se vor aglomera, colindele și cântecele consacrate vor răsuna peste tot și noi, mai buni și mai cuminți, vom da iama în magazine, transformându-ne încet-încet în niște simple date dintr-o statistică. „Vânzări record!”, „Aglomerație în hypermarketuri!”, „Cele mai apreciate cadouri pentru doamne”. Aceleași povești de Crăciun, aceleași oferte atrăgătoare, toate la fel.

Există totuși speranță! Cum de altfel există și alte cadouri pentru persoana iubită decât anuala poșetă, al nu-știu-câtelea-ceas, ediție limitată , mai-colorata sticluță de parfum, lenjeria intimă recomandată de vânzătoare sau ultima eșarfă din colecție. Doamneeeelor și mai ales domniiiiilor, în Sibiu găsiți și cadouri unicat! În Piața Mică din Sibiu, timp de trei zile, între 16 – 18 decembrie, exact înainte de Crăciun, Centrul Cultural Habitus devine depozitul secret al lui Moș Crăciun. Doar aici, în cadrul târgului ArtBoutique, veți găsi lucrurile care vă vor scoate din anonimat și, mai ales pentru
domni, cadourile care vă vor asigura un Crăciun fericit. E verificat!

La a opta ediție a târgului de handmade-uri din Sibiu au fost selectaţi deja 18 artiști din toată țara care o să vă pună la dispoziție produse bio, obiecte decorative, bijuterii din sârmă argintată şi pietre semipreţioase, accesorii, cutiuţe din lemn, ceramică pictată, gravură pe sticlă, pălarii, accesorii din piele și alte lucruri realizate cu pasiune și talent. Ca să-i cunoașteți mai bine și să le vedeți produsele, i-am rugat să se prezinte pe pagina de Facebook a evenimentului: facebook/artboutique sibiu. Aici îi veți vedea pe toți cei 35 de artizani care vor fi selectați până la finalizarea perioadei de înscrieri. Doar așa, ca să știți la ce să vă așteptați și să nu vă cheltuiți toți banii pe prostii.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Centrul Cultural Habitus și susținut de Zile și Nopți, Kiss FM, Sibiul.ro şi Sibiu 100%. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul www.artboutique.org sau pagina de Facebook a evenimentului.

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share