CITEȘTI

Ne vedem în Cluj sau în Bucureşti?

Ne vedem în Cluj sau în Bucureşti?

Distribuie articolul:
Share

Înafară de librăriile şi locaţiile şic ce distribuie în mod constant revista Atelierul, sâmbată echipa Atelierul va fi prezentă atât în Cluj, cât şi în Bucureşti. Astfel vom fi la Creative Workshop din Bucureşti  între 12 şi 16, şi la Bazar de Crăciun, Cluj Napoca de la ora 15:00, la Liceul Waldorf.

Nu ezitaţi să ne cautaţi, să ne puneţi întrebări, să aflaţi mai multe despre activitatea Atelierul şi despre cum puteţi să colaboraţi cu noi în mod constant!

În Bucureşti căutati-o pe Flory, iar în Cluj Napoca pe Gabi şi creaţiile ei minunate.

Ne vedem în Cluj sau în Bucureşti.

Weekend plăcut!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share