Inspirație de Crăciun 7 – renii

Distribuie articolul:
Share

Am văzut ieri în vitrina unui magazin niște coarne de reni kitschoase, din plastic și cu clopoței pe ele, și mi-am amintit că aceleași coarne le-am văzut și Crăciunul trecut și-n cel de mai-nainte. Așa că în semn de protest m-am gândit să fac o listă de inspirație cu reni!

Ştiu, ştiu, noi avem cerbi nu reni, dar când o să.i vezi ce simpatici sunt n-o să rezişti să-ţi faci şi tu unul.

Începem cu variantele cele mai simple, care pot fi făcute cu şi pentru copii. O imprimanta color şi o foarfecă  e tot ce-ţi trebuie să te apuci de treabă!

Pentru ultimele două n-ai nevoie de imprimantă. Felicitarea o faci cu amprentele tale şi ale copiilor pe care mai desenezi corniţe şi lipeşti faţa. Iar ultimul din listă e un ren din dopuri de plută, aşa că dacă vrei să-l faci va trebui mai întâi să bei vinul 🙂

Jucărie ren pentru fete

Jucărie ren pentru băieți

Ciocolățele îmbrăcate în reni

Coarne și nas pentru fotografii

Felicitare cu reni

Ren din dopuri de plută

Continuăm cu nişte reni mai maturi, decorativi, pe care îi poţi face din materiale reciclate, din pluş sau fetru. Iar ca bonus am adăugat şi o ştampilă cu ren pe care o poţi folosi să decorezi hîrtia de cadouri sau felicitările.

Ren din materiale reciclate

Reni din fetru

Ștampilă ren

Pernă ren

Ren de pluș

Ren din fetru împâslit

Pentru cei dintre noi care n-am văzut niciodată un ren pe viu, m-am gîndit că forma abstractă ne e cea mai accesibilă. Am strâns mai jos o perna veselă, un model de stencil şi variante de felicitări sau etichete de cadouri.

Pernă decorată

Stencil ren

Felicitări cu reni

Ren făcut cu bandă adezivă

Etichete cu reni

Etichete cu reni din resturi de material

 

Comentarii
3 Comments
  1. Andra C.
Share