Inspirație de Crăciun 7 – renii

Distribuie articolul:
Share

Am văzut ieri în vitrina unui magazin niște coarne de reni kitschoase, din plastic și cu clopoței pe ele, și mi-am amintit că aceleași coarne le-am văzut și Crăciunul trecut și-n cel de mai-nainte. Așa că în semn de protest m-am gândit să fac o listă de inspirație cu reni!

Ştiu, ştiu, noi avem cerbi nu reni, dar când o să.i vezi ce simpatici sunt n-o să rezişti să-ţi faci şi tu unul.

Începem cu variantele cele mai simple, care pot fi făcute cu şi pentru copii. O imprimanta color şi o foarfecă  e tot ce-ţi trebuie să te apuci de treabă!

Pentru ultimele două n-ai nevoie de imprimantă. Felicitarea o faci cu amprentele tale şi ale copiilor pe care mai desenezi corniţe şi lipeşti faţa. Iar ultimul din listă e un ren din dopuri de plută, aşa că dacă vrei să-l faci va trebui mai întâi să bei vinul 🙂

Jucărie ren pentru fete

Jucărie ren pentru băieți

Ciocolățele îmbrăcate în reni

Coarne și nas pentru fotografii

Felicitare cu reni

Ren din dopuri de plută

Continuăm cu nişte reni mai maturi, decorativi, pe care îi poţi face din materiale reciclate, din pluş sau fetru. Iar ca bonus am adăugat şi o ştampilă cu ren pe care o poţi folosi să decorezi hîrtia de cadouri sau felicitările.

Ren din materiale reciclate

Reni din fetru

Ștampilă ren

Pernă ren

Ren de pluș

Ren din fetru împâslit

Pentru cei dintre noi care n-am văzut niciodată un ren pe viu, m-am gîndit că forma abstractă ne e cea mai accesibilă. Am strâns mai jos o perna veselă, un model de stencil şi variante de felicitări sau etichete de cadouri.

Pernă decorată

Stencil ren

Felicitări cu reni

Ren făcut cu bandă adezivă

Etichete cu reni

Etichete cu reni din resturi de material

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Andra C.

    7 decembrie

    Bravo Teo! Sunt toate foarte foarte frumoase!

    • Zazine

      7 decembrie

      Multumesc mult!
      Daca te-am inspirat destul cat sa te apuci sa si faci un ren, sa ne dai de veste 🙂

      • Andra C.

        8 decembrie

        Maine seara avem seara de crafturi de craciun. Iti pot trimite niste poze poimaine sa vezi ce am facut! Acum le „incerc”, sa ma asigur ca avem ce lucra maine. 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share