CITEȘTI

Artizani la Târgul de Crăciun Atelierul – Ar...

Artizani la Târgul de Crăciun Atelierul – Arina Balerina & Gabi Galamaga

targ si atelier de craciun
Distribuie articolul:
Share

Noi, spiridușii de la Atelierul, ne pregătim de zor pentru micul nostru festival de iarnă, dar până ne vom vedea în weekend-ul 17-18 decembrie ne-am gândit că ar fi frumos să vă prezentăm artizanii care vor participa la târg și ornamentele pe care le vom confecționa la Atelier.

O să începem prezentările cu Arina Angelescu aka Arina Balerina și Gaby Galamaga.

Pe Arina am cunoscut-o în vară când a participat la Femei pe Mătăsari, așa că ne bucurăm s-o avem alături de noi și acum la sfârșit de an. Ea face poșete plic și genți cochete. Pe mine m-a cucerit cu plicurile din resturi de materiale, mi se par atât de colorate și de ieșite din comun încât m-am îndrăgostit pe loc 🙂 Unele dintre plicurile ei sunt reversibile, având o față elegantă și una jucăușă, iar cele mai multe dinter ele au adăugată și o broșă asortată detașabilă.

targ si atelier de craciun

Gaby e un artizan pe care l-am descoperit cu ocazia acestui târg. Creațiile ei handmade m-au convins că n-o să mai văd altundeva atât de multe paiete și mărgele la un loc. Ca niște mici bombe de veselie îmi imaginez că ornamentele ei de Crăciun arată grozav puse în pom și strălucesc în toate direcțiile. În afară de globurile sezoniere am descoperit că Gaby face și accesorii foarte frumoase., din materiale textile pur și simplu sau, bineînțeles, decorate cu mărgele și paiete 🙂

targ si atelier de craciun

În final vreau să vă arăt și unul din modele de globuri pe care le vom face împreună la Atelier: globuri de zăpadă! În proiectul inițial ele sunt făcute având la bază o bilă de polistiren, dar mi s-a părut că ar fi mult mai ecologist din partea noastră dacă am folosi ideea ca să salvăm globurile vechi și urâte de care ne-am plictisit. Vă așteptăm pe 17 – 18 decembrie la SKA (str Maria Rosetti nr 33) la cumpărături și la împodobit bradul!

ornamente atelierul de craciun

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share