CITEȘTI

Inspirație de Crăciun 10 – felicitările

Inspirație de Crăciun 10 – felicitările

felicitari handmade de craciun
Distribuie articolul:
Share

În fiecare iarnă urările de bine pentru noul an circulă între prieteni, colegi sau familie prin intermediul felicitărilor (nu SMS-urilor!). Dar ce-ar fi să privim felicitarea în sine ca pe un obiect, ca pe un cadou? Făcută de tine și dăruită cu drag nu e cu nimic mai prejos decât orice alt cadou de Crăciun, ba uneori o felicitare frumoasă și niște cuvinte înțelepte pot face mai mult decât orice lucru cumpărat.

Căutând inspirație pentru felicitările handmade de Crăciun mi-a fost greu să mă opresc doar la câteva. Fără să exagerez, am găsit sute sau mii de idei interesante, dar cum eu căutam doar felicitări care pot fi făcute ușor acasă m-am oprit la două categorii: felicitări decupate și felicitări cu elemente adăugate.

La felicitările decupate primul strat de hârtie este tăiat pentru a crea împreună cu al doilea anumite forme tematice; oameni de zăpadă, brazi, cadouri etc. Cele găsite de mine sunt doar câteva sugestii, posibilități de personalizare sunt practic nelimitate.

felicitari de craciun handmade

Felicitare cu om de zăpadă

Felicitare cu brad

Felicitare cu cadouri

Felicitare decupată

Felicitare cu fulg de zăpadă

În ceea ce privește felicitările cu elemente adăugate, le-am împărțit și pe aceste în alte două subcategorii. Felicitările făcute mai ales din hârtie și felicitările care folosesc alte elemente: nasturi, panglici, mărgele etc.

felicitari handmade de craciunFelicitare cu brad pliabil

Felicitare-ușă

Felicitare cu om de zăpadă

Felicitare cu mănuși

Felicitare cu globuri – tutorial

Felicitare cu brad

felicitari handmade de craciunFelicitare cu panglică

Felicitare cu brad din nasturi

Felicitare cu rețetă

Felicitare cu globuri din nasturi

Felicitare cu glob din mărgele

Felicitare cu brad din panglică

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Anca Gherase

    13 noiembrie

    Sunt originale si frumoase. Felicitari pentru…… FELICITARI :))

  2. f frumoase

  3. Mirela Tanc

    18 decembrie

    Exceptionale!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share