CITEȘTI

Mihaela Crețescu & Mihaela Cîrlugea la Târgul...

Mihaela Crețescu & Mihaela Cîrlugea la Târgul Atelierul de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

Al doilea articol despre artizanii care participă la Târgul și Atelierul de Crăciun vine să vă prezinte două creatoare talentate: Mihaela Crețescu și Mihaela Cîrlugea! Între creațiile lor veți găsi cu siguranță o rochie potrivită pentru petrecerile nebune de sfârșit de an, fie că vă doriți o ținută avangardistă sau una veselă cu aer vintage.

Mihaela Crețescu se declară autodidactă și dovedește că imaginația și creativitatea pot fi puse în practică prin pasiune și ambiție. Rochiile ei nu sunt haine obișnuite, ea le numește „construcții” și arată cu totul altfel decât te-ai aștepta să fie o rochie, au linii lungi, forme nedefinite și culori sobre. Iar materialul creponat omniprezent le face să fie cu atât mai imprevizibile și surprinzător de elegante.

 

Cu o atitudine asemănătoare față de creațiile vestimentare Mihaela Cîrlugea ne va prezenta, în cadrul târgului de pe 17 – 18 decembrie, ținutele ei jucăușe. Hainele ei au forme clasice, uneori cuminți, aproape vintage, dar nu sunt sobre! Din contră, aplicațiile în formă de fluturi, geishe, bufnițe sau inimioare le fac potrivite pentru acele dintre voi care știți să vă îmbrățișați latura copilăroasă.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. alina

    14 decembrie

    unde se desfasoara targul acesta? mi se pare sau nu e mentionat acest lucru. oricum, succes!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share