CITEȘTI

Atelierul de ceramică & Iscariotte la Târg și...

Atelierul de ceramică & Iscariotte la Târg și Atelier de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

Continuăm lista prezentărilor artizanilor care vor participa la Târg și Atelier de Crăciun pe 17-18 decembrie la SKA (Spațiul Kultural Alternativ, str. maria Rosetti nr 33). Astăzi facem cunoștință cu Atelierul de Ceramică și Iscariotteh.

Atelierul de Ceramică este creația pasionatelor de olărie Bianca Bardaș și Oana Batusariu. Cu roată și cuptor, glazuri și mult lut ele creează vase ceramice. Vasele smălțuite, ornamentate sau frumos colorate se folosesc și în scopuri practice, dar și la decorarea casei. Și ce-ar putea fi mai potrivit pentru sezonul rece decât un ceainic lucrat manual cu multă grijă și dragoste în care să-ți faci ceaiul de dimineață?

Pe Iscariotteh o știți deja din Atelierul dar ce nu știți deja este că de curând s-a mutat în București, iar acesta este primul ei târg aici. Haideți să-i urăm bun venit pe 18 decembrie și să ne bucurăm împreună de frumoasele ei accesorii, perfecte pentru acele seri speciale de la sfârșitul anului.

icariotteh handmade

În final aș vrea să vă mai prezint din proiectele pe care le vom face împreună la Atelierul de Crăciun: ornamente tridimensionali din pagini de carte!

ornamente 3d handmade

ornamente handmade din pagini de carte

 

 

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share