CITEȘTI

Zuza Design & Pufoase la Târg şi Atelier de C...

Zuza Design & Pufoase la Târg şi Atelier de Crăciun

zuza design la targ si atelier de craciun
Distribuie articolul:
Share

A venit rîndul să vă fac cunoştinţă cu încă doi artizani care vor participa la Târgul nostru de Crăciun: Zuza Design şi Pufoase.

Creaţiile Zuzei sunt aşa cum te-ai aştepta: zurlatice, vesele şi cochete. Accesoriile ei sunt pictate cu simboluri ale unei vieţi frumoase şi fericite: fete, pisici, păsărele, flori sau ceainice. Mai nou a început să abordeze şi elementele decorative tradiţionale, iar pentru că le-a pus în practică folosind culorile Crăciunului eu zic că-s numai bune de purtat în sezonul rece.

zuza design la targ si atelier de craciun

Şi că tot veni vorba de ce purtăm iarna, un ccesoriu indispensabil este căciula. Elena de la Pufoase ne vine în ajutor cu căciulile ei pentru copii şi adulţi (aviz celor care încă nu ştiu ce cadou să-i ia iubitului/fratelui/tatălui) tricotate cu modele sezoniere şi, pe bună dreptate, chiar pufoase!

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share