CITEȘTI

Backstage Hero & 747 la Târg și Atelier de Cr...

Backstage Hero & 747 la Târg și Atelier de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

V-am tot prezentat din artizanii care vor participa la târgul nostru de Crăciun și din proiectele pe care le vom pune în practică la Atelier, acum a venit vremea să vorbim și de concert!

Știți deja că pentru noi handmade-ul și muzica merg mână’n’mână și că nu ratăm nicio ocazie de a le combina cu succes. Când am lansat numărul Vintage l-am avut pe Pisoi care ne-a folkuit de vremuri apuse, la numărul cu Handmade Boys am dat din cap pe cover-urile celor de la Redox iar la lansarea de luna trecută am dansat jazz și bossa nova cu Petra Acker & Jimmy Cserkesz. Acum pentru Crăciun ne-am gândit că un concert punk acustic e perfect ca să ne dezmorțească și să ne încălzească!

Cele două trupe care ne vor cânta sunt 747 și Backstage Hero și mai jos aveți un foarte simpatic mesaj din partea lor:

Dacă te crezi aviator și nu ai frică de înălțime..trupa 747 te așteptă pe 17.12.2011 la la SKA (Spațiul Kultural Alternativ) de pe Str. Maria Rosetti nr 33 de la ora 20:00.
Motoarele sunt pregătite, iar pe 17 servim un ceai și o prăjitură alături de ” Eroii” de la formația Bacsktage Hero …și turbulențele se vor transforma în momente acustice la lumina lumânărilor .
Ești destul de aerian ca să cânți cu noi într-o seară de Punk goes Acoustic?
Dacă vrei să înveți și versurile până sâmbătă poți să asculți piesele lor urmând linkurile de mai jos:
Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share