CITEȘTI

Cum se ajunge mai uşor la evenimentul Atelierul de...

Cum se ajunge mai uşor la evenimentul Atelierul de la SKA

Distribuie articolul:
Share

Mai jos aveţi ataşată harta cu locaţia unde se va ţine evenimentul Atelierul. SKA, Spaţiul Kultural Alternativ se găseşte pe Maria Rosseti, nr.33, Bucureşti.

Cum mie de obicei nu îmi spun nimic străzi o sa vă ofer mai multe detalii tehnice:

Este la 10 minute de staţia de metrou Universitate  şi tot  la 10 minute şi de staţia de metrou Romană

Dacă veniţi de la Romanâ pe partea cu cinema Scala faceţi stânga pe stradă când vedeţi InaCenter şi de acolo mergeţi drept în faţă.

Noi suntem într-o curte interioară într-o locaţie super chic, iar pe gard veţi vedea afişele evenimentului.

PS Eu merg foarte încet aşa că dacă voi sunteţi mai rapizi la mers, sigur ajungeţi în mai puţin de 10 minute de la Universiatate sau Romană.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. belleany

    19 martie

    Sunt curioasa cum a fost intalnirea, ce s-a intamplat acolo. Din pacate locuiesc in Brasov si de aceea mai greu cu intalnirile din Bucuresti . Poate facem un teambuiding si la munte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share