CITEȘTI

Inspirație de Crăciun 16 – ornamente neconve...

Inspirație de Crăciun 16 – ornamente neconvenționale

ornamente handmade de craciun
Distribuie articolul:
Share

Pentru început vom face ornamente care au la bază hârtie sau carton – fie că vorbim de hârtii colorate sau de pagini de carte, rezultatele sunt neașteptat de frumoase! Vom combina formele de prăjituri cu hârtia colorată ca să facem ornamentele perfecte pentru o pasionată de gătit sau steluțe și brazi din pagini de carte, pentru o pasionată de citit! Știm să facem și globuri prin tehnica quilling sau să decupăm fulgi de zăpadă și căsuțe din carton.

ornamente handmade de craciun la atelierul

Ornamente din forme de prăjituri

Globuri quilling

Ornamente din pagini de carte

Case din carton

Stele din pagini de carte

Fulgi de zăpadă

Apoi vom recondiționa globuri vechi pictându-le în întregime sau înfășurându-le în materiale vesele sau vată. Avem și globuri transparente demontabile pe care vrem să le umplem cu zăpadă artificială și mici conuri de brad sau statuete de lemn sau biluțe roșii de ilice sau cu ce altceva vreți voi! Și că tot vorbeam de conuri de brad, pe acestea le vom transforma în brazi miniaturali cu globuri de fetru, iar din cartoane de ouă vom face Crăciunițe.

ornamente handmade de craciun

Glob recondiționat

Globuri transparente

Mini-brazi

Crăciunițe

Bulgări de zăpadă

Oameni de zăpadă

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. foarte frumoase, abia aștept să experimentez

  2. foarte frumoase, abia aștept să experimentez

  3. […] Pe Florentina Tudosie o știți deja din tutorialele și articolele din Atelierul, dar în caz că nu știați deja ea e și meșter de ornamente de Crăciun, atât pentru incubator107 dar și pentru Atelierul. Cu ea vă vedeți în weekend și la târg unde puteți să-i cumpărați globurile din fetru sau puteți să vă faceți împreună cu ea ornamente de Crăciun neconvenționale! […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share