CITEȘTI

Idei pentru o seară friguroasă

Idei pentru o seară friguroasă

Distribuie articolul:
Share

Vremea este deja foarte friguroasă și mulți dintre noi avem o perioadă mai liberă, astfel că m-am gândit să îți ofer în acest „girly post” câteva idei pentru a te inspira la activități pentru serile de iarnă. Pe unele dintre acestea le-am făcut deja, pe altele urmează, însa până atunci îți urez spor și voie bună pentru a le încerca.

1. Cu patinele în spate, cu mănuși, fulare și căciuli colorate poți să ieși în parc pentru o scurtă plimbare și o oră de patinat energic. Cu sau fără febra musculară ulterioară, este o activitate relaxantă și distractivă.

Sursa poza

2. Cafenelele și ceainăriile sunt locul perfect de refugiu în această perioadă. O ciocolată caldă sau un ceai cu aromă de scorțișoară, o prajitură aburindă într-o atmosferă liniștită este tot ce ai nevoie după o plimbare prin frigul înțepător al iernii.

Sursa poza

3. Dacă ai o seară liberă, poți chema fetele la tine în vizită pentru a vă distra împreună: fie că pregătiți ceva bun pentru o petrecere, stați la povești la caldură, faceți decorațiuni parfumate sau puneți visele la cale într-o sesiune de planificare pe următorul an, o seară cu fetele este întotdeauna prilej de zâmbete.

Sursa poza 1

Sursa poza 2

Sursa poza 3

Sursa poza 4

4. Ai chef de dans, însă ideea de a merge în club nu este pe lista ta? Eu am mers de curând la o petrecere alături de pasionați de tango și m-am simțit minunat. În București sunt câteva școli de tango unde, în special la ceas de seară, se strâng oameni pe care îi unește această pasiune.

Sursa poza

5. În final îți propun o seară numai pentru tine. Ce-ai zice să prepari un sos de caramel, să te răsfeți făcând o baie fierbinte sau să tricotezi o pereche de mănuși colorate care să se asorteze cu noul tău paltonaș?

Sursa poza 1

Sursa poza 2

Sursa poza 3

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. codruta

    6 ianuarie

    mi-a placut :), acum eu vreau o seara pentru mine, cu papa buna (pe care sa nu o fac eu) si un film dragut

  2. Andra C.

    5 ianuarie

    Foarte fain articolul! Ma gandesc sa imi fac „vintage postcard calendar journal”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share