Mic dejun de duminică

Distribuie articolul:
Share

Închipuiţi-vă un mic dejun, cu tot ce trebuie: ouă ochi, pâine prăjită, o cană de ceai sau cafea. Şi toate acestea aşezate frumos pe o farfurie.

După ce v-aţi imaginat acest mic dejun, transformaţi ouăle prăjite, pâinea, cana de ceai sau de cafea în produse handmade din fetru, lemn şi textile. Da, este un mic dejun mai special.

Micul dejun de purtat pe deget.

Sursă imagine

O felie de pâine prăjită 100% franţuzească. U-la-la!

Sursă imagine

 Un ceainic numai bun de purtat drept colier.

Sursă imagine

 Ce ziceţi de un ceainic croşetat ?

Sursă imagine

 Cupcakes din fimo

Sursă imagine

Am găsit şi această idee pentru un mic dejun modern, trenuleţ pentru ou, pâine prăjită, sare şi piper.

Sursă imagine

 Să terminăm cu un mic dejun din fetru.

Sursă imagine

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share