Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Ne-am bucurat tare că v-a plăcut atât de mult swapul organizat cu ocazia Crăciunului, așa că ne-am decis să sărbătorim, ca și anul trecut, sosirea primăverii cu un nou swap.

Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la swap?

  • Dacă vrei să participi la swapul de primăvară spune-ne asta printr-un comentariu la acest articol, în care să menționezi câteva lucruri despre tine, ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera/partenerul de swap despre tine.
  • Apoi, este important să ne scrii un email la adresa [email protected] cu numele și adresa unde dorești să primești pachețelul tău. Ai grijă să scrii adresa corect, citeşte de 2-3 ori adresa, să nu se fi încurcat literele, numerele.  Noi şi partenera ta de swap nu avem de unde să ştim că există o încurcătură în adresă.  Neapărat să ne spui şi judeţul tău întrucât există mai multe oraşe cu acelaşi nume în diferite judeţe din Romania.

Care este perioada de desfășurare a swapului și cum vom proceda?

  • Înscrierile pentru swap se vor face în perioada 31 ianuarie – 19 februarie.
  • Pe data de 20 februarie vom afla cu ajutorul random.org care sunt partenerii ficăruia și apoi vei primi un email cu datele partenerei tale/partenerului tău, dar vom posta și pe site rezultatele.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie. Dacă produsul trimis nu este realizat de tine, te rog acordă drepturile de autor prin scrierea numele artizanului de la care ai achiziţionat creaţia.
  • Adaugă şi o mică felictare de Mărţişor, nouă ne plac felicitările la nebunie, cred că şi vouă!
  • Și apoi să duci obiectul creat de tine la poştă până pe 29 februarie şi să pândeşti poştaşul zilele următoare.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi.

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. mihaella.ion

    20 februarie

    Inscrierea la swap s-a terminat. Acum pregatim mailurile cu adrese pentru fiecare swapuitor. Multumim pentru inscriere! Sa primiti martisoare faine!

  2. Gianina

    19 februarie

    Era sa pierd bucuria de primavara,ca la cea de iarna a fost frumos…
    Imi plac… cartile,florile,tot ce tine de natura si culorile din natura,lucrurile vechi,vintage cum ii spune acum,decoratiunile,tot ce e facut din inima…

  3. Anca

    19 februarie

    Salut! 🙂

    Flori, buline, cupcakes si tot ce este dulce, roz, verde, albastru si cam toate celelalte culori, filmele si serialele tv, cartile, decoratiunile interioare, lucrurile si accesoriile simple, cu design inedit, perlele si tot ce este feminin – acestea sunt cateva din lucrurile care imi plac.

  4. Simona

    19 februarie

    Buna!

    Ma inscriu si eu in sfarsit la swap! Este primul meu swap, deci va fi o provocare 🙂
    Imi place cam tot ce inseamna handmade, dar in special accesoriile cu iz vintage sau din fetru. Imi plac culorile, mai ales verdele si coraiul :), florile si cel mai mult si mai mult… fluturii! 🙂

    Pe curand!

  5. Laura Teodor

    19 februarie

    Hello! Ma inscriu si eu pe ultima suta de metrii 🙂
    Imi plac portocalele, ceaiul, mirosul de scortioara, brosele amuzante.
    Imi place culoarea verde, ador sapunurile si cosmeticele handmade, orasele si cladirile medievale, dantela neagra si steampunkul.

  6. Cinnamon

    19 februarie

    Hello!

    Ma inscriu si eu din nou pentru ca editia de Craciuna fost tare faina 😉
    Mie imi plac lucrurile colorate si “funky”, bulinele (mai ales in combinatia rosu-alb), ciupercutele, cupcakes si capsunile si accesoriile velese si optimiste care aduc o pata de culoare oricarui outfit de zi cu zi. Imi plac nuantele de roz-fuchsia si verde crud si combinatia de culori navy cu dungi si puncte.

  7. MissSouris

    19 februarie

    Eram atat de aproape sa nu ma inscriu la al doilea swap!
    Multe lucruri nu s-au schimbat de data trecuta, imi plac mult animalutele de tot felul, cutiutele, miniaturile, lucrurile colorate, verdele in orice cantitate si orice nuanta, oricum, tot ce e facut cu drag.
    Cred ca swapul e prima veste buna dupa o saptamana IN-GRO-Zi-TOA-RE!

  8. Flower

    18 februarie

    Si eu! Va fi primul meu swap dar ma descurc eu… Nu sunt pretentioasa. Imi place cam tot ce este facut de mana; pentru mine inseamana ca este facut din suflet. Imi plac ghioceii si in general florile albe, florile de cires, animeurile si cam tot ce tine de Japonia.
    Deci… acesta va fi primul meu swap si sunt foarte entuziasmata!

  9. Livia

    18 februarie

    Salut tuturor,
    Ma bucur ca ati organizat acest al doilea swap pentru ca de primul nu am aflat la timp si mi-a parut rau ca nu am putut sa particip.
    Mi-e greu sa spun in cateva cuvinte ce imi place, dar am sa incerc: sunt o fire calda si vesela, ma bucura tot ceea ce este facut cu pasiune si bucurie si care poarta amprenta personala a celui care le-a creat.
    Desi am trecut de varsta copilariei, imi plac povestile si lucrusoarele care spun o poveste. Atunci cand vreau sa ma relaxez, pornesc in mici excurii pe strazile alese la intamplare pentru a observa viata orasului, casele, oamenii, si a incerca sa descopar detalii ascunse, povesti care trec neobservate si pe care cateodata le surpind in fotografii.
    Apreciez mult colajele rafinate din diferite materiale, imi plac texturile diverse si detaliile, culorile pastelate dar si albul, negrul, argintul si rosul intens.
    Abea astept sa imi aflu partenera de swap, sa descopar ce ii place si sa incep sa mesteresc ceva.

  10. Ela

    17 februarie

    buna ziulica!
    ma bucur ca am aflat de initiativa voastra, de voi.
    stau cu ochii pe voi de-acum!
    eu sunt o fire plina de entuziasm. ma bucur cand vad si cele mai mici gesturi venite din suflet. imi plac oamenii, imi place natura, imi place pasiunea care transpare din fiecare om! ador rosul, dar nu numai.
    sunt curioasa ce partenera de swap voi avea si abia astept sa ii fac (sper) o bucurie!
    pe curand!

  11. dida

    17 februarie

    salutare tuturor!
    ma inscriu si eu la swap-ul de primavara. sper ca de data aceasta sa fac si fotografii la ce voi primi, de Craciun am uitat 🙁 si mi-a parut rau apoi. culoarea mea preferata este verdele si imi place orice e facut cu dragoste de frumos.
    spor la lucru!

  12. mihaella.ion

    16 februarie

    Si eu, si eu la swap.
    Doar am participat la toate, si am primit si am oferit cele mai faine obiecte.
    Daca la primele swapuri spuneam culori, tehnici, materiale. Acum orice produs este perfect.

    Nu imi place pielea naturala ca ma gandesc ca a fost un animalut la un moment dat.

  13. Pixie Px

    16 februarie

    Hello!!!
    Tocmai ce am aflat si eu de swap. Mi se pare tare interesant, asa ca, ma bag si eu.
    Cum sunt eu ?! Un copil mare :)) …adoooor dulciurile, imi place toamna la nebunie, imi plac CULORILE, toate, dar cel mai bine imi sta cu nuante de roz, mov/violet, turquoise, fie nuante intense sau prafuite.
    Imi plac chestiile trasnite dar in acelas timp delicate, insa nu conteaza despre ce accesoriu este vorba, sau materialul din care este confectionat, apreciez faptul ca este lucrat manual si ca e daruit din sufletet

    De-abia astept sa vad ce-i place partenerei de swap si sa ma apuc de mesterit cadoul 😀

  14. Anca

    14 februarie

    Salutare!
    Ma inscriu si eu la swap-ul de primavara!
    Ma bucur mult de tot ca se organizeaza iarasi si ca pot participa si eu (iarasi 🙂 este al patrulea swap in care m-am bagat).
    Mie imi plac… mai toate lucrurile handmade pentru ca, atunci cand creezi ceva, nu ai cum sa nu pui in el mult suflet si pasiune si o bucatica din tine.
    Iubesc primavara, culorile, lucrurile frumoase care pot inveseli o tinuta sau un coltisor din casa. Abia astept sa aflu cui voi darui un cadou si sa ma apuc de lucru 🙂

    Spor la mesterit!

  15. nina

    14 februarie

    Cu toate ca afara este zapada cat casa eu vad venind tropa,tropa primavara.Asa ca este timpul sa trecem la treaba. Deci ma bag si eu in joaca asta frumoasa.Imi place tot ce e frumos. Imi plac florile, animalele, culorile pastelate,bratarile mari, margelutele, dantelele, decoratiuni interioare. Concluzia: imi place tot ce e frumos si handmade.
    Spor la reaba fetelor

  16. Catiutza

    11 februarie

    Salut,

    Hop si eu ca e prea tare ideea. 🙂
    Dap, ma numar printre aceia care considera ca lucrul manual este o terapie pentru suflet asa incat doresc sa sprijin orice idee ce aduce in prim plan aceasta deletnicire.
    Iubesc mult culorile si natura. Consider ca da, culorile pot influenta sau sustine starea de spirit, iar o iesire in natura vindeca orice stare proasta.
    Imi place mult sa calatoresc, ma atrag traditiile si colectonez cani.:)
    In handmade, ma pasioneaza obiectele de decor, decoratiunile interioare, precum o perna, un tablou, etc. De asemenea agendele handame imi fac tare cu ochiul.
    Spor la creativitate tuturor!

  17. Mihai

    9 februarie

    Salut! Ma inscriu si eu, desi sunt barbat, dar handmade-ul nu e ceva exclusiv pentru femei. Imi plac culorile deschise( portocaliu, galben, rosu, albastru), insignele, lucrurile din fetru, jucariile mici, cele tricotate, sa scriu, sa ma uit la filme, sa citesc, si agendele personalizate.

  18. valeria

    9 februarie

    Hello! I’m IN! Foarte frumoasa ideea organizarii unui swap odata cu venirea primaverii, cand avem atat de multe surse de inspiratie si, sper, ceva mai multa energie :). Mie imi plac asa: soarele, cultura orientala (yoga, zen etc), tot ce inseamna vintage, marea si culorile naturii : albastru, turcoaz, galben, tonuri de bej, cuvintele frumoase si pozitive si bratarile norocoase. Spor la „mesterit” fetelor si de-abia astept sa primesc mailul cu partenera mea.

  19. Gabriela

    8 februarie

    Si eu ma inscriu.
    Imi plac lucrurile frumoase, lucrate cu drag.
    imi place sa primesc si sa daruiesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share