CITEȘTI

Atelier de Balet pentru Adulți

Atelier de Balet pentru Adulți

Distribuie articolul:
Share

Attitude Ballet Studio vă propune primul Atelier de Balet pentru Adulți.

Vă invităm în weekend-ul 25-26 februarie să dansăm, să ne relaxăm și să ne bucurăm într-un mod aparte.

Atelierul este deschis tuturor celor ce au încercat, practicat sau doar sunt curioși ce se întâmplă la orele de Balet pentru Adulți.

Vom forma două grupe, cea pentru începători unde îi așteptăm pe cei ce vor să descopere avantajele baletului clasic și beneficiile în urma unui astfel de curs și bineînțeles grupa destinată celor ce au mai participat la cursuri de Balet pentru Adulți.

Programul și durata Atelierului vor fi identice pentru ambele grupe, vor diferenția dificultatea și complexitatea exercițiilor.

Atelierul se desfășoară timp de 3 ore în care ne vom încălzi, vom face gimnastică și Pilates, vor urma exercițiile la bară, la centrul sălii și vom încerca sărituri. Vom încheia atelierul cu exerciții de stretching și relaxare.

Imediat după terminarea atelierului vom proiecta filme și ne vom destinde cu un ceai și o discuție despre dans și corpul nostru.

[box title=”ATTITUDE BALLET STUDIO„] creează un mediu primitor şi motivant unde vîrsta şi pregătirea fizică nu reprezintă un obstacol în a experimenta dansul clasic. Niciodată nu este prea târziu pentru a încerca ceva nou sau pentru a continua un vis din copilărie.[/box] 

Atelierul se desfășoară în weekend-ul 25-26 februarie, având 4 serii, sâmbătă și duminică de la orele 11.00 sau de la 16.00. În fiecare serie se vor forma cele două grupe, cea de începători și cea de intermediari/ avansați. Locurile unei grupe sunt limitate pentru a ne ocupa atent de fiecare participant. Prețul atelierului este de 50 Ron/persoană.

Participarea la Atelierul de Balet pentru Adulți se face doar pe bază de rezervare.

Ne puteți scrie la adresa [email protected] sau telefona la numarul 0742219599.

www.attitudeballet.ro

Parteneri media: Infodance, Hip Mag, Artclue, Amelie, Balet Romania, revista Atelierul, Dimensione Danza, Modernism, Veiozaarte, Scoli dans

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share