Colier „I love Italy”

colier
Distribuie articolul:
Share

M-am inspirat azi de la câteva poze făcute în Italia acum doi ani de zile.
Italia este un tărâm al artei, al culturii, al inspirației într-un final. Mi-am propus să meșteresc ceva care să vorbească de la sine despre pasiunea pe care o am pentru această țară.
Am decis să fac un colier în culorile tricolorului și rezultatul m-a lăsat împlinită. O să împart cu voi această experiență.

Materiale necesare:

  • 33 de mărgele -11 verzi, 11 albe, 11 roșii
  • 11 bucăți de lanț pregătite din timp, a câte 2 cm lungime
  • 22 de inele care se prind la ambele capete ale lanțului (vezi imaginile de mai sus)

  

  • 33 de ace fără gămălie
  • 66 de căpăcele pentru mărgele (este important să se potrivească ca mărime cu mărgelele)
  • clește pentru bucle

Ce trebuie să facem?

  

Pentru început îmbrăcăm pe ac mărgica și la capetele acesteia punem căpăcele. Stabilim distanța până unde ne putem permite să îndoim acul pentru a forma o încheietură, scoatem margica și cu ajutorul cleștelui pentru bucle îndoim acul, îmbrăcăm la loc mărgica cu căpăcele cu tot și îndoim și partea cealaltă.

  

Este important să aranjăm mărgelele în ordinea corespunzătoare steagului Italiei, adică verde, alb, roșu. Prindem în lanț mărgelele.

Repetăm operațiunea până obținem colierul „I love Italy”.

Este important să dați voie imaginației să lucreze pentru voi. Puteți face coliere în dependență de dragostea pe care o purtați pentru o anumită țară: coliere „I love Romania”, „I love France”, „I love Deutschland”, etc.

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Andra

    19 martie

    Super idea! Exista un site sau blog de unde se pot cumpara?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share