CITEȘTI

Ghid de cumpărături primăvăratice

Ghid de cumpărături primăvăratice

Distribuie articolul:
Share

Ca în fiecare an, noi, femeile aşteptăm cu nerăbdare luna martie care nu marchează doar momentul în care i-am făcut bagajele friguroasei ierni şi aşteptăm bătând nervos din picior să o vedem odată plecată. Deja ne gândim la următorul invitat care bate  la uşă. Da. E primăvara.Încă din prima zi suntem asaltate de flori, fie că le primim personal sau ne strecurăm cu greu prin mulţimea cu buchete în mână, fiecare cu gândul la o iubită, mamă sau profesoară. Dar nu numai florile tronează la loc de cinste,  ci şi cadourile, mai mult sau mai puţin inspirate.

Astfel, fiecare zi aniversară din calendar produce multora dintre noi sentimente asemănătoare cu neliniştea şi îngrijorarea. Avem la început multe idei, sau dacă nu, aşteptăm să treacă timpul, sigur găsim ceva. Mai e puţin timp şi încă n-am găsit nimic să ne inspire. A da, aş putea să-i iau o eşarfă. Dar de care ? Ce culoare ar prefera ? Sau să fie mai subţire sau mai groasă ? Deja a trecut iarna. Aşa că mai bine lasă, că îi iau altceva. Dar ce ? La acest scenariu am asistat de nenumărate ori aşa că m-am gândit să încerc să găsesc un răspuns la întrebarea “Ce să-i iau ?”

Ei bine ai putea să-i oferi aşa :

O cutie pentru bijuterii pictată. Sigur are o groază de nimicuri, ca orice femeie care se respectă, şi are şi o cameră pentru care depune ceva efort să arate chic. Sfat: se potriveşte perfect.

 

PunctG

O geantă plic. Ştiu că nu merge la nuntă, dar sigur iese în oraş. Şi ce poate fi mai romantic decât un trandafiraş oferit în acorduri de muzică  de Bach, sau ce muzică vrei tu.

lavinexclusive

           Sau m-am gândit la altceva. Oferă-i o pisică – puţin alintată, puţin jucăuşă.

Sursă imagine

Nu îi plac pisicile? Atunci poți opta pentru o pernă pisicoasă de la DecoChic. Să aibă ce strânge în braţe la ceas de odihnă. Aşa sigur va adormi cu tine în gând.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Iulia Chirila

    22 februarie

    🙂 Foarte dragut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share