CITEȘTI

incubator107 face nocturna din luna martie

incubator107 face nocturna din luna martie

Distribuie articolul:
Share

Pentru că GATA-i iarna,

Ieși odată din bârlog sâmbătă 3 martie, de la 20.00 la 8.00, în Popa Nan 82. Se zvonește că de la prea multă lumină, te apucă ASTENIA, așa că hai mai bine s-o apucăm noi pe ea!

În incubator107 creștem leac la ASTENIA, tu doar vino-mbrăcat în verde STOP, adu-ne merinde și preparate verzi și ia cu tine un borcan gol. Cum intri, sădești 20 lei în ghiveciul păzit de zmei și.. De urci vrejul de fasole, te transformi în circar, jucător și samurai, aromân, dansator argentinian, luptător de Krav Maga, hiperrealist, înțelept, profesionist, mare gurmand și pelerin. Te întâlnești cu idei frumoase, clorofili și meduze luminoase.

În lumea noastră Irish Way dansează fără să atingă pământul, Drum Up adună toate instrumentele lumii și scoate primăvara din sărite, Dancing Bucharest fotosintetizează și dansează oriunde și oricând, TEDTalks pune creierele pe bigudiuri, soarele răsare cu Soul Serenade și nu mai apune neam! Dis-de-dimineață, Ana Iuga ne dă binețe ca la sat, cu tradiția, lucrurile uitate și lumea de dinainte de timp. Și-acum ia ulița Bucureștiului la pas și vino primăvară!

Hai să încolțim!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share