CITEȘTI

Martisoarele de la Turnul Croitorilor din Cluj-Nap...

Martisoarele de la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca

Distribuie articolul:
Share

Weekendul trecut am avut parte de un târg de 3 zile în Cluj, într-o locaţie deja cunoscută pentru cei care iubesc handmade-ul. Turnul Croitorilor ne-a primit ca de fiecare dată, cu braţele deschise, cu multă voie bună, cu artizani noi, cu artizani deja cunoscuţi si cu vizitatori.

Alături de noi au fost : Oana Petras, Ruxandra, Pisica Mov, Greab Carmen şi Oana, Masti Decorative, Mihuţiu Cristina, Petruţa Teampau, Fundite cu Fite, de la Sibiu a venit Maria, de la Alba Iulia a venit Ioana, Bianca Muresan, Eli Liliac (Cireşe colorate), Erika, Lavinia Pop, Adriana de la Marillys, Diana si Malvina, Flora Abrudan (cea care a făcut să existe târgul acesta) şi subsemnata, Gabriela Popescu 😛

Am avut parte de accesorii croşetate, agende lucrate manual, broşe cu camee colorate, lanţuri decorative, brăţări, inele, genţi din piele, dar şi mărţişoare, pentru că se apropie 1 martie.

Problema a fost că…nu se mai vând mărţişoarele, pur şi simplu nu mai avem curajul, puterea, dorinţa de a oferi ceva mic şi simbolic celui/celei de langă tine şi asta e păcat. Nu ar trebui să ne fie frică să alegem ceva potrivit pentru cei dragi, mai ales că toate marţişoarele făcute de noi, sunt UNICAT, unele chiar folosindu-se (dupa ce se dă şnurul jos) pe post de broşă.

Intrebarea mea este:  Voi dăruiţi mărţişoare?

Mai jos am cateva imagini să vedeti cum a fost targul nostru. Enjoy!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. gothard etelka

    1 martie

    A fost destul de insuficient mediatizat targul,poate de aceea dezamagirea.Dar mai vrem in viitor, poate de Pasti inca un Targ asemanator ,cu sau fara tematica ,dar atunci deja de acum trebuie sa ajunga in cunostinta potentialului Client.S-a vazut multa munca ,mult efort depus ,lucrari deosebite! RECLAMA=SUFLETUL….valorificarii acestor munci depuse,sa se bucure si Artistul, si Beneficiarul.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::))) cu drag, tot asa mai departe

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share