Declaraţie handmade

Distribuie articolul:
Share

Nu voi începe cu declaraţii de dragoste, dacă la asta vă gândeaţi, căci a trecut Dragobetele. Voi aduce însă un omagiu colierelor statement sau, în traducere liberă coliere declaraţie de care sunt îndrăgostită.

Sursa imagine

Nu sunt iubite doar de noi, ele fiind purtate cu mare stil şi eleganţă de reginele Egiptului Antic şi de alte civilizaţii cum ar fi cea Aztecă.  Acest stil a fost preluat mult mai târziu de designeri celebri, iar in anii ′50 le găsim sub forma acelor coliere supradimensionate, realizate în principal din metale şi pietre preţioase.

Sursa imagine

Colierul statement trebuie în primul rând să-şi merite renumele. Adică sa fie o adevarată declaraţie a stării şi personalităţii persoanei care îl poartă. Nu este imperativ să fie de dimensiuni mari dar este necesar să fie opulent, spectaculos, inedit, să “ spună” ceva.

Sursa imagine

Cum lumea handmade-ului este din ce în ce mai bogată în tineri artisti cu imaginaţie desăvârşită, rezultatele sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Astfel putem găsi lucrări care sa satisfacă şi cele mai exigente sau extravagante gusturi, din  materiale textile, metale, pietre, plastic sau materiale reciclate.

Sursa imagine

Un astfel de colier, puţin mai extravagant, trebuie accesorizat la o ţinuta simplă, pentru ca el să fie centrul atenţiei. Hainele cu prea multe detalii sau imprimeuri îl vor pune în umbra şi n-am vrea asta, căci el este “ vedeta”.

 

Sursa imagine

Nu oricine poate purta cu stil aşa un accesoriu. Dar daca laşi imaginaţia să preia initiativa şi urmezi nişte reguli simple, sunt convinsă că îţi poţi crea un look care te va surprinde poate şi  pe tine.

Sursa imagine top.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share