CITEȘTI

Workshop: Monica Allegro vine la Tinker!

Workshop: Monica Allegro vine la Tinker!

Distribuie articolul:
Share

Vești bune pentru toți iubitorii Sospeso Trasparente!

Dacă te numeri și tu printre ei, te vei bucura să afli că weekendul viitor Monica Allegro vine laTinker! Un nume foarte cunoscut în universul Sospeso Trasparente … doar ea l-a creat și brevetat în lumea Decupajului :-)

Și iată cum avem șansa să învățăm sau să ne perfecționăm în tehnica Sospeso Trasparente direct de la maestră! În perioada 17 -18 martie, te așteptăm la workshopurile Tinker & Monica Allegro.

Programul atelierelor este detaliat mai jos.

Sambata, 17 martie

10.00 – 12.00 >>> Sospeso Trasparente pe servetel       >>> Taxa participare: 130 lei/ persoana

13.00 – 15.00 >>> Sospeso Trasparente efect portelan  >>> Taxa participare: 150 lei/ persoana

16.00 – 18.00 >>> Sospeso Trasparente efect de gheata >>> Taxa participare: 180 lei/ persoana

Duminica, 18 martie

10.00 – 12.00 >>> Sospeso Trasparente efect portelan  >>> Taxa participare: 150 lei/ persoana

13.00 – 15.00 >>> Sospeso Trasparente efect de gheata >>> Taxa participare: 180 lei/ persoana

 

Dacă îți dorești să participi la 2 cursuri vei beneficia de un discount de 10%, iar pentru 3 workshopuri de un discount de 15%.

De aceasta dată, pentru a-ți rezerva locul la workshop, pe lângă mesajul de confirmare la: [email protected] este necesară și achitarea unui avans de 50% din valoarea cursului. Detaliile pentru plată le vei primi pe e-mail ca răspuns la confirmarea de participare. Restul de 50% vor fi achitați in ziua cursului (la fața locului).

Taxa de participare aferenta fiecărui curs este pe persoana si acopera costul materialelor folosite.

Mai jos sunt detaliate cele 3 workshopuri propuse … 3 sesiuni în urma cărora ne vom putea considera maestrele Sospeso Trasparente în România :-) .

1. Sospeso Trasparente cu șervețel

Primul workshop va fi un prilej potrivit pentru a învăța principalii pași ai Tehnicii Sospeso Trasparente. Ne vom exersa îndemânarea și gandirea tridimensională. În ajutor vom avea șervețele cu modele înflorate, folii termoformabile, adezivul și lacul pentru șervețele, dar și ustensilele nelipsite în Tehnica Sospeso Trasparente: buretele și uneltele pentru embosat … și, sfaturile foarte utile ale Monicăi Allegro.

2. Sospeso Trasparente efect de porțelan cu hârtie decupaj

Următoarea încercare Sospeso Trasparente va fi pentru hârtia de decupaj. Și pentru imaginația noastră, firește. Vom vedea cum se poate crea efectul de porțelan dintr-o simplă folie termoformabilă peste care a fost aplicat modelul unei hârtii pentru decupaj.

3. Sospeso Trasparente efect de gheață

Ultimul curs propus de Monica Allegro este și cel mai deosebit. Pe lângă secretele Sospeso Trasparente, ne va introduce și în procedeul “înghețării”. Așadar, la sfârșitul acestui curs vom știi cum apare gheață in decupaj. Noi și obiectul decorat ;-)

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share