Workshop Mystic Jewels

Distribuie articolul:
Share

Pe 24.03.2012, între 10:00-16:00, în Learning House, sediul CROS – Centrul de Resurse pentru Organizațiile Studențești, are loc Mystic Jewels, un workshop organizat de Interaktiv University în cadrul căruia participanții vor avea posibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semiprețioase.

Workshop-ul se adresează femeilor moderne și pasionate de modă, handmade, bijuterii și are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflată într-o permanentă căutare de frumos, de inovație și în rezonanță cu aspirațiile unei continue emancipări de natură spirituală.

,,Mystic Jewels’’ va fi susținut de trainerul Daniela Pîrlea, tânăr designer și participant la diverse workshop-uri, expoziții și tabere de creație. Ultima expoziție în materie de bijuterii fiind Autor 5, în 2011.

În cele 6 ore, participanții vor fi îndrumați pas cu pas, vor învăța tehnici practice de realizare a bijuteriilor și vor avea asigurate gustările de prânz, băutura, o mapă pentru notițe precum și toate materialele necesare confecționării unui set de bijuterii.

De asemenea, Interaktiv University  oferă participanților posibilitatea de a-și pune în evidență calitățile artistice și de a se promova în eventualitatea în care sunt interesați să pornească o carieră în acest domeniu. Fiecare participant va apărea pe site cu una dintre piesele realizate în cadrul atelierului.

Mai multe informații depre eveniment și modalitatea de înscriere  aici.


Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share