Loungerie II la Noaptea albă a creatorilor şi a designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

După o zi plină de creaţii şi produse de designer, pe 5 aprilie de la ora 24 ne mutăm în Expirat pentru concertul LoungerieII organizat pentru aniversarea a doi ani Atelierul. Da, am reuşit să aducem formaţi Loungerie II la eveniment. Ei o să cânte şi o să ne încânte cu melodii loungerious punky jazz. Click aici pentru a asculta melodiile superbe realizate de Loungerie II: soundcloud

Miss Tincea solista formaţiei afirmă: „LOUNGERIE II contribuie la mişcarea interioară. Fuziunea de idei manifestată în cuvinte, în sunete tari, în cacofonii muzicale, în melodicităţi şi vibraţii de corzi intruzive pune combustibil pe foc. În spiritul ideii că mişcarea din zona de confort poate să catalizeze transgresiunea, această trupa de loungerious punky jazz, pe alocuri noire poetry, pe de altă parte purtatoare de dub şi funk îndrăcit prin jam session, LOUNGERIE II deschide uşile şi ferestrele. Pentru cei care nu se tem să respire prin porţi, alegem o ora de dincolo. LOUNGERIE II vă aşteaptă în 5 aprilie, la orele 24, în Expirat pentru o călătorie prin culoarul punky jazz.

Formula LOUNGERIE II se infiltrează în festivaluri de jazz (Sibiu Jazz Festival, EUROPAfest), la evenimente în aer liber (Roaba de cultură), în cotloane dedicate improvizaţiei şi punkului electric sau acustic (Green Hours, Art Jazz, Orange Concept Store, Control etc.) şi în spaţii unde muzica, filmul şi nebunia creativă nu sunt puse la perete (Centrul Ceh, Fabrica, Independent 84, Moir Concept Store etc.).

LOUNGERIE II este unul dintre cele trei proiecte ale colectivului muzical ABATOR INDUSTRIES. Nouă tineri muzicieni fuzionează în forme şi structuri diferite încercând să exprime muzica, alegând să ignore limitările ratingului mass media. Îi puteţi urmări în oraş, coagulaţi, uneori pentru proiecte şi evenimente punctuale, sub diferite formule şi nume de scenă. Cel mai des raspund pentru aberaţiile sonore intitulate:

LOUNGERIE II – loungerious punky jazz

TUNESINNAOURHEADS – post rock funk

THE SHAPE OF MOOMBHATON – electro dub poetry

Atelierul  loves Loungerie II!

Detalii despre aceste proiecte muzicale gasiti pe conturile de facebook, soundcloud, youtube sau tumblr.

Comentarii
No Responses
Share