CITEȘTI

Sucita vine la Noaptea Albă a Creatorilor & D...

Sucita vine la Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs

Distribuie articolul:
Share

Sucita e un butic de idei și vise neconvenționale.  M-a atras zona handmade pentru că am crezut și încă mai cred că lucrurule adevărate sunt cele în puține exemplare. Cineva mi-a spus că Sucita e lucrul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, exact așa cum ți l-ai imaginat. Indiferent dacă e un dinozaur albastru cu dinți portocalii sau o sirenă cu păr mov și gura întredeschisă. Despre asta este Sucita: oamenii mă provoacă să încerc să creez lucrul care există în mintea și sufletul lor dar nu e un produs de serie, pe care să-l găsești în supermarket. Pentru că e UNIC. Așadar…îndrăzniți să visați și să credeți că un cadou nu este un simplu gest, ci o legătură.

Cum comanzi?

Cu un mail drăguț la [email protected] sau cu un telefon la 0744620029 (E amuzant când mă sună și întreabă… „Alo? Doamna Sucita?”)

Există un www.sucita.ro și o pagină de FB http://www.facebook.com/sucitagoodies unde postez cu drag poze din atelier pentru cei aproape 6000 de prieteni.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share