CITEȘTI

Arina Balerina la Noaptea Albă a Creatorilor &...

Arina Balerina la Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de Produs

Distribuie articolul:
Share

Așa cum Einstein spunea că baza tuturor meritelor ce i se pot aduce, pleacă de la simțul de observație și întrebările specifice unui copil, filozofia din spatele arinabalerina pleaca de la întrebări pe care mi le pun:”prin mâinile câtor oameni trece un pliculeț de ceai de mușețel înainte de a-i savura eu aroma aburindă?”,”ce salariu primesc persoanele ce croiesc produsele de la magazinele “totul la 20 ron”?”, “au obiectele suflet?”.

Deși ador avantajele erei în care trăim, este ceva ce se pierde și ce eu prefer: mușețelul cules de bunica, șosetele tricotate de ea, hainele făcute de mine modificând garderoba din tinerețea mamei, folosind o mașină de cusut Singer, fabricată la 1873, ce scoate niste sunete mecanice minunat de melodioase. Pentru că da, eu cred că obiectele au suflet. Au sufletul celor ce le ating, celor ce le concep, celor ce și le însușesc. Iar tot ce pleacă din atelierul meu este liniștit și fericit.

arinabalerina.wordpress.com

[email protected]

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Multumesc! Aceea a fost cadou pentru o prietena,iar fetita este o reprezentare caricaturala a ei,dar exacta a situatiei.Nu zicem mai mult.:)

  2. Gaby Galamaga

    28 martie

    Foarte frumos Arina! Bravo! 🙂 M-am indragostit de gentuta cu fetita 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share