CITEȘTI

2 ani de Revista Atelierul: Noaptea albă a creator...

2 ani de Revista Atelierul: Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

Joi pe 5 aprilie 2012  de la ora 17 începem petrecerea pentru aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul, prima revistă de handmade din România ocazie cu care iniţiem proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs. De la ora 17 la ora 24 vom petrece în Energiea (Brezoianu, nr. 5) la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs alături de: Papionaut, AnTanTe, Sucita Goodies, Idei cusute, Asociaţia Inspired & mulţi alţi creatori de produse.

Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage va organiza un atelier demonstrativ de turnare a argintului, incubator107 va ţine un atelier de bijuterie caligrafică, iar Tinker ne va prezenta tehnicile de WiCo şi Sospeso Trasparente.

Vom proiect tutoriale filmate de echipa Atelierul în cei 2 ani de activitate, vom organiza un Free Shop în care poţi să dai la schimb accesorii vintage sau handmade, furniture şi obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteaptă la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapidă developare a imaginilor surprinse.

Pentru vizitatori organizăm şi o tombolă cu premii bineînţeles handmade şi de creator. Ne va îndulci Amărui de Ciocolată!

Intrarea la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este liberă.

De la ora 23:30 ne mutăm în Expirat (Brezoianu nr. 5) – la subsol adică – pentru concertul celor de la Loungerie II care ne vor încânta cu melodiile lor loungerious punky jazz.  Intrarea la concert va fi de 10 lei.

Ne vedem pe 5 aprilie la prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs!

Confirmă-ne prezenţa şi aici: http://www.facebook.com/events/384742728211562/

Mai multe detalii despre creatorii şi designerii de produs ce vor fi la eveniment găsiţi în catalogul online.

[issuu width=420 height=298 backgroundColor=%23222222 documentId=120329180404-b9f4fde49c2f4f9091d5616bf2d200ca name=noaptea_alba_a_creatorilor username=atelierul tag=design unit=px id=41819856-d3c6-1067-45e8-a87c50976c2b v=2]

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share