CITEȘTI

Zooloonaticii aterizează la Noaptea Albă a Creator...

Zooloonaticii aterizează la Noaptea Albă a Creatorilor

Distribuie articolul:
Share

Ziua visez și noaptea creez… La cafeaua de dimineață și în drum spre muncă, spre casă, în concedii sau pur și simplu când văd obiecte care mă inspiră, culori care îmi plac iau naștere în mintea mea o mulțime de zooloonatici mici și mari gata pregătiți să înveselească pe toată lumea.

Când ajung acasă mă trezesc și încep să adun piesele de puzzle din vis, să le pun cap la cap. Le schițez delicat direct pe material, le pun flori, margini din dantelă, împâslesc modele din lână, modelez năsturei, îi usuc, vopsesc și lăcuiesc și încet, încet dintre multe stofe de lână, ațe colorate, mormane de umplutură pufoasa încep să danseze veselii zooloonatici. Atunci știu că e timpul de somn pentru mine, că urmează altă zi de muncă, cu vise de dimineață, alergat la cumpărături și apoi minunatul puzzle din care mai iese un zooloonatic.

zooloonatic.blogspot.com

[email protected]

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share