V for VINTAGE La Dolce Vita the Preview edition

Distribuie articolul:
Share

Post-event

Sâmbătă, 31 martie 2012 între orele 12:00 și 20:00, Cafe Antipa a fost zona fierbinte a orașului. Peste 1.000 de persoane au vizitat Preview-ul celei de-a 8-a ediții a celui mai așteptat târg de modă și cultură vintage, V for VINTAGE.

Toți cei prezenți s-au putut bucura de atmosfera La Dolce Vita, proba haine vintage și de designer îndrăzneț de colorate, gusta bunătăți și poza în ținutele preferate. Pe tot parcursul zilei, terasa Cafenelei Antipa – deschisă special pentru o zi cu ocazia evenimentului – a primit pe toți cei care au dorit să se relaxeze și să savureze un cocktail Aperol.

Vizitatorii au petrecut ziua într-un tur al celor mai deosebite, delicate și excentrice produse, selectate cu ocazia îmbobocirii pomilor din București. Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita a reunit atât prietenii noștri din edițiile anterioare, cât și new entries din domeniile vintage, design, bijuterii și accesorii.

Preview-ul V for Vintage precede ce-a de-a 8-a ediție a târgului, care va avea loc în luna mai. Extinsă pe o perioadă de două zile, aceasta va recrea atmosfera La Dolce Vita într-un spațiu-surpriză.

 

Contact

V for Vintage

Laura Călin

Martha Botezatu

 

Call 0724.228.626

Write v4vintageshop@gmail.com

Read www.vforvintage.ro

Like www.facebook.com/vforvintagefair

Befriend  www.facebook.com/viforv

Comentarii

Share