CITEȘTI

V for VINTAGE La Dolce Vita the Preview edition

V for VINTAGE La Dolce Vita the Preview edition

Distribuie articolul:
Share

Post-event

Sâmbătă, 31 martie 2012 între orele 12:00 și 20:00, Cafe Antipa a fost zona fierbinte a orașului. Peste 1.000 de persoane au vizitat Preview-ul celei de-a 8-a ediții a celui mai așteptat târg de modă și cultură vintage, V for VINTAGE.

Toți cei prezenți s-au putut bucura de atmosfera La Dolce Vita, proba haine vintage și de designer îndrăzneț de colorate, gusta bunătăți și poza în ținutele preferate. Pe tot parcursul zilei, terasa Cafenelei Antipa – deschisă special pentru o zi cu ocazia evenimentului – a primit pe toți cei care au dorit să se relaxeze și să savureze un cocktail Aperol.

Vizitatorii au petrecut ziua într-un tur al celor mai deosebite, delicate și excentrice produse, selectate cu ocazia îmbobocirii pomilor din București. Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita a reunit atât prietenii noștri din edițiile anterioare, cât și new entries din domeniile vintage, design, bijuterii și accesorii.

Preview-ul V for Vintage precede ce-a de-a 8-a ediție a târgului, care va avea loc în luna mai. Extinsă pe o perioadă de două zile, aceasta va recrea atmosfera La Dolce Vita într-un spațiu-surpriză.

 

Contact

V for Vintage

Laura Călin

Martha Botezatu

 

Call 0724.228.626

Write [email protected]

Read www.vforvintage.ro

Like www.facebook.com/vforvintagefair

Befriend  www.facebook.com/viforv

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share