CITEȘTI

Ateliere de scrapbooking – felicitari, pagin...

Ateliere de scrapbooking – felicitari, pagini scrapbook, decoratiuni etc.

Distribuie articolul:
Share

Duminică 22 aprilie, între orele 14.00 şi 18.00, se va desfăşura la Casa Universitarilor din Craiova primul atelier de scrapbooking Happy Scrappy. Împreună, vom învăţa treptat să creăm cele mai originale şi frumoase felicitări, decoraţiuni şi albume scrapbook.

Perioada de desfăşurare: 22.04.2012, între 14.00 şi 18.00 – 4 ore pline de distracţie şi creativitate.

Taxa de participare : 50 ron care includ un kit pe baza căruia să creaţi ceea ce se predă la curs și câteva materiale de bază precum covorașul de decupat, trimmer-ul pentru hârtie și perforatoare decorative. Plata se face la faţa locului.

Este recomandabil să luaţi la voi: foarfeci, o riglă şi un creion.

Rezervarea locului se face pana JOI 19.04.2012, prin email – [email protected] – sau la numărul 0770/563698

Informații: 0770/563698 – Veronica

Ştim că aceia dintre voi care au aflat sau au participat la prima intâlnire de scrapbooking din România, în iulie 2010, vor spune că nu e primul – ci al doilea – eveniment de acest gen. De acord cu voi, însă de data aceasta vom veni în plus cu multe elemente şi oferte ultra-atractive. Va fi un curs propriu zis în cadrul căruia vom învăţa o tehnică anume – pornind de la simplu spre complicat, cum e şi cazul 😉 – şi fiecare participant va crea ceva pe baza acestei tehnici, creaţie pe care o va lua, bineînţeles, acasă.

În afară de asta, ţi-am pregătit câteva oferte de nerefuzat, ştiind că acest hobby încurajează foarte mult socializarea şi că e mult mai plăcut să te distrezi alături de persoane pasionate de aceleaşi lucruri ca tine.

Vă aşteptăm cu drag într-o atmosferă relaxantă şi distractivă.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share