Înflorirea locuinţei

Distribuie articolul:
Share

A venit primăvara! Iar venirea ei o simţim fiecare în alt mod. În cazul meu, primul pas constă în mutarea hainelor subţiri care îşi ocupă cu mândrie locul din faţă în şifonier. Cele groase stau ascunse, ce să le faci, le-a trecut rândul.

Trecând peste momentul Paşte, începem parcă o nouă etapă. Iar pentru a ne menţine optimismul şi vitalitatea avem nevoie să fim înconjuraţi de culoare, lumină şi caldură şi nu numai afară, ci şi în casă.

Sursa

În cazul acesta am venit cu câteva propuneri, bineînteles handmade. Un efort mic poate avea efecte uimitoare, poate fi acea schimbare de care avea nevoie locuinţa.

Sursa

Dacă nu au înflorit în casă, le putem face noi să înflorească într-o vază sau o sticlă simplă legată cu o sfoară. Ce anume? Nişte crenguţe de măr sau de cireş. Acestea, aşezate lângă fereastră vor reflecta lumina şi vor spori senzaţia de alb, de curat şi intim..

Sursa

Puteţi de asemenea găsi soluţii pentru obiectele din casă, de care v-aţi plictisit, care arată deja îmbătrânite şi învechite. Tehnica şerveţelului sau decupajului este acum la îndemâna oricui. Alegeţi o imagine care credeti că s-ar potrivi şi puteţi înnoi în acest mod un ceas sau chiar ghivecele din casă. Pentru cei cu talent la desen aş recomanda pictura în acril. Este mai originală, veselă şi aduce nu numai culoare ci şi o notă de originalitate şi personalitate.

Sursa

Dacă sunteți dispuși să investiți ceva bani în redecorare un covor sau un set de perne colorate ar fi ideale. Pe lângă flori, aş invita câțiva fluturi sau păsări colorate să îmi invadeze camera, să-mi menţină primăvara în suflet.

Sursa

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. codruta

    17 aprilie

    ceasul cu pasari e minunat, m-am topit de dragul lui…uffff.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share