CITEȘTI

Redirecţionează 2% pentru Atelierul

Redirecţionează 2% pentru Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Asociaţia Atelierul de Creaţie este cea care a iniţiat proiectele Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, Revista Atelierul, Meet the Designers, LaBazar, Swapurile.

Asociaţia Atelierul de Creaţie este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, nesubordonată partidelor politice, neetnică, neconfesională. Asociaţia Atelierul de Creaţie are personalitate juridică fiind pe deplin autonomă din punct de vedere structural, funcţional şi economic, şi având denumirea rezervată prin dovada disponibilităţii denumirii cu numărul 90248 din 19.10.2010 eliberată de către Ministerul Justiţiei.

Scopul general pentru  Asociaţia Atelierul de Creaţie este promovarea şi desfăşurarea de programe educaţionale, promovării artei şi a culturii, derulării de programe curatoriale, de  programe pentru copii, tineri şi adulţi, organizarea de workshopuri, de diferite evenimente culturale, târguri, expoziţii si de programe editoriale.

Redirecţionează cei 2% fie completând formularul 230 cu datele noastre: Asociaţia Atelierul de Creaţie, numărul contului: RO62RNCB0317121055300001, CIF (cod de identificare fiscală): 28183439 sau  click aici pentru a downloada formularul completat cu datele noastre.  Descarcă formularul, printează-l şi completează-l de mână în 2 exemplare (din care unul pentru contribuabil, conform indicaţiilor Agenţiei de Administrare Fiscală, www.anaf.ro), apoi depune-l direct la Administraţia Financiară de care aparţineţi cel târziu până pe 24  mai 2015 sau prin poştă, în scrisoare recomandată. Nu plăteşti nimic în plus.

Îţi mulţumim pentru schimbarea pe care o vei produce în mod indirect redirecţionând cei 2% pentru Atelierul de Creaţie!

Totuşi dacă vrei să donezi mai mult sau nu ai acces la 2%  datele  Asociaţiei Atelierul de Creaţie sunt:

Titularul contului: Asociaţia Atelierul de Creaţie
Deschis la Banca Comercială Română, sucursala Rosetti
Numărul contului: RO62RNCB0317121055300001
CIF: 28183439
 
Orice ajutor este o onoare şi o responsabilitate pentru Atelierul de Creaţie!
 
 
 
 
 
 
 
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share