Ateliere pentru copii creativi

Distribuie articolul:
Share

Dacă e iunie și e vară înseamnă ca la Sibiu trebuie să se adune cei mai iscusiți artizani de produse handmade din țară. În perioada 8 – 10 iunie, ArtBoutique se întoarce la Galeria Habitus din centrul Sibiului și nu vine singur, ci însoțit de frățiorul mai mic: ArtWorks. Cum ne-am obișnuit deja, atelierele educative ArtWorks se vor desfășura în aceeași perioada cu târgul de produse handmade, într-un spațiu amenajat la subsolul Bisericii Romano-Catolice din Sibiu, zilnic în intervalul orar 15:00 – 17:00. Participanţii vor fi îndrumaţi de un profesor coordonator cu studii în domeniul artelor plastice.

Casandra Vidrighin, artist plastic, îi va învăța pe copiii sau pe tinerii interesați cum să creeze obiecte decorative unice folosind materiale simple, pe care le are toată lumea acasă. Atelierul este destinat în special celor mici. Cei mari vor învăța de la Patricia Corcoveanu că cea mai frumoasă bijuterie e cea pe care ți-o faci singur. De la atelierul de bijuterii toate femeile vor pleca mai fericite, purtând o creație proprie în care au pus suflet și pricepere.

 Organizatorii vor pune la dispoziţie toate materialele necesare pentru realizarea tematicilor fiecărui atelier. Taxa de înscriere la atelierele pentru copii/tineri este de 15 lei iar înscrierile se pot face în limita a 20 de locuri/atelier. Atelierul de bijuterii va fi sustinut pentru grupe de câte 10 persoane iar taxa de înscriere este de 50 de lei/atelier. Pentru mai multe informaţii despre Artworks sau înscrieri vă rugăm să contactaţi: Diana Micu, 0740.705.000 sau [email protected]

ArtWorks promovează implicarea activă în procesul de învăţare, exersarea deprinderilor artistice şi creative şi facilitează petrecerea timpului liber într-un mod constructiv şi benefic, atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

Atelierele sunt realizate cu sprijinul Baumax, Brorom, Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Galeriei Habitus, Promo Management, Revista Atelierul, Sustinem.info, Baboom.ro, Metropolis și Breslo.  Eveniment mediatizat de: Kiss Fm, Zile si Nopti, Tribuna, Sibiu 100%, Rondul de Sibiu, Turnul Sfatului, Citynews.ro, Sibiul.ro, Ora de Sibiu, Brylu.ro, TV Eveniment, Hermannstadter Zeitung, emisiunea Raluca și Răzvan și Profil Cultural.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share