Felicitare scrapbook pentru copii

Distribuie articolul:
Share

Pentru mine, ultimele două săptămâni au fost pline din punct de vedere creativ. Am învăţat, selectat şi aplicat multe tehnici noi.

Mă pregătesc să particip la Târgul Florarilor şi, având în vedere că, în aceeaşi perioadă este şi Ziua Internaţională a Copilului, am considerat că nu ar fi rău să creez ceva special pentru copii. Bucuria lor e întotdeauna mai mare, mai intensă, mai deschis exprimată şi, deci, mai îmbucurătoare :). Aşa că, până la urmă, pentru copii am creat mai multe felicitări decât pentru adulţi, de data aceasta.

Una din tehnicile care mi-au picat „cu tronc” de la prima vedere a fost „felicitarea legănată” şi pe acest model am creat ceea ce vedeţi mai jos.

E foarte rentabilă: dintr-o coală de carton de scrapbooking şi una de hârtie imprimată se obţine baza pentru 4 felicitări.

Singura „problemă” pe care am întâmpinat-o eu în ultima perioadă a fost combinarea culorilor. Consider că este unul din cele mai delicate aspecte, mai ales atunci când folosim un fundal mai viu colorat, aşa cum le place copiilor la urma-urmei. Prima felicitare creată cu această tehnică e mult mai viu colorată decât aceasta, pentru că m-am grăbit să aplic un fundal foarte vesel. Fapt care m-a pus oarecum în dificultate atunci când am colorat „personajul principal” al creaţiei, tot o fetiţă. Însă trebuie să mă declar mulţumită şi cu rezultatul acela.

În articolele următoare voi reveni cu felicitări create pe baza altor tehnici.

Titlul creaţiei pe care v-o supun atenţiei de data aceasta este „Fetiţa cu fructe” (că tot vine vara), iar aici vă este prezentată din profil:

Fetiţa legănându-se, la propriu, odată cu felicitarea:

Sperând că şi vouă o să vă placă, vă urez tuturor o vară frumoasă şi, bineînţeles, creativă.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Adriana, multumesc pentru comentariu si urari!
    Am si o pereche, fetita si baietel ;).
    Imaginea este stampilata si decupata.
    Mult succes in toate :)!

  2. Foarte reusita felicitarea, ii trebuie pereche pentru un baietel.
    Fetita este stampilata si colorata sau decupata dintr-o colectie?
    Mult succes la targ!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share