CITEȘTI

Luna iunie, cu iubire și handmade

Luna iunie, cu iubire și handmade

Distribuie articolul:
Share

Nunțile fascinează! Este ceva aparte în legătură cu organizarea unei nunți, alegerea cu grijă a unei palete de culori și a unei tematici, grija pentru cele mai mici detalii, toate acestea și nu numai, alese în așa fel încât să reflecte dorințele, personalitatea și dragostea frumosului cuplu.Acum că mă gândesc la tot ce presupune organizarea unei nunți, nici nu mă surprinde că acest eveniment merge mână în mână cu tot ceea ce înseamnă handmade. Astfel, ne-am decis ca luna iunie să o dedicăm nunților handmade, în toate formele.

Luna aceasta vom scrie despre nunți handmade, vom alege cele mai frumoase și inspiraționale detalii  și vom încerca să aflăm dacă este posibilă organizarea unei nunți 100% handmade, de la invitații la rochie, de la decorațiuni unice la grija pentru cele mai mici detalii. Vom avea interviuri cu designeri care au ales să se dedice magiei nunților, vom găsi soluții ingenioase pentru a adăuga un plus de farmec, vom încerca să vă inspirăm cu cele mai noi tendințe pentru nunți, dar vom scrie și despre tradiții, obiceiuri și semnificațiile lor.

1. Set pahare Wedding Bride, Flower.Flavour 2.Accesoriu mireasă, Ribbonline
3. Colier Joséphine lung, Joséphine 4. Buchet Teasel, Ecolily

Sperăm ca luna această să vă inspirăm, să creăm și să visăm împreună. De asemenea, dacă ați trecut deja printr-un astfel de eveniment fericit, vă invităm să împărtășiți cu noi detaliile handmade!

O lună plină de inpirație!

Sursă imagine featured – Martha Stewart Weddings

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share