Felicitări în zig-zag

Distribuie articolul:
Share

Bicoloră şi elegantă, pentru doamne dar foarte adecvate mai ales pentru domni. Nu depinde decât de cromatica aleasă. E de ajuns să „mergeţi” pe clasicul alb-negru şi puteţi fi sigure că nu veţi da greş. Bineînţeles, însă, că nici această cromatică nu este obligatorie. Gusturile bărbaţilor zilelor noastre pot fi uneori surprinzător de moderne, aşa că şi noi trebuie să ne menţinem „pe fază”.

Nu întotdeauna trebuie să „şocăm” prin cromatică, aşa că putem să mizăm şi pe o tehnică aparte pentru a atrage atenţia. Şi vă garantez că succesul e al vostru, indiferent cui oferiţi creaţia respectivă.

Trebuie să mărturisesc că, de data aceasta, am ales varianta mai simplă a unei tehnici realmente complicate pe care, din cauza lipsei de timp, nu am avut curajul să o abordez acum. Însă promit să revin dacă/imediat ce voi fi mulţumită de rezultat. Până una-alta, sper ca acest articol să vă inspire.

Medalionul din mijloc a fost special lăsat „gol” pentru ca cel care oferă felicitarea să îşi scrie singur urarea, oferindu-i-se astfel mână liberă 100%. Felicitarea e creată dintr-o coală de carton scrapbooking de dimensiunea unei coli A4, deci e destul de rentabilă. Am mai folosit 2 perforatoare decorative: unul pentru margini şi unul pentru fluturaşi, trei ştrassuri şi puţin lipici, simplu şi cu glitter. Frunzele, trandafiraşii şi medalionul din mijloc sunt realizate din carton alb/bordeaux, cu ajutorul unei maşini de decupat.

Şi cam asta ar fi tot, iar mie nu îmi rămâne decât să vă urez spor la treabă şi distracţie plăcută ;)!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share