CITEȘTI

Scrapbooking la masculin

Scrapbooking la masculin

Distribuie articolul:
Share

Evenimentele din familie, pe lângă sărbătorile de peste an şi alte evenimente majore, au constituit dintotdeauna o sursă de inspiraţie pentru creatori. În cazul meu, în momentul de faţă, faptul că vara aceasta e plină de evenimente de familie mă inspiră să scriu acest articol.

Şi cum noi, reprezentantele sexului frumos şi creatoarele de handmade, mereu întâmpinăm dificultăţi în a alege un cadou pentru un bărbat, am decis să ofer celor interesaţi câteva idei din domeniul scrapbooking-ului.

De-a lungul timpului am avut plăcerea de a crea diverse albume şi felicitări pentru diverşi bărbaţi: începând de la soţul meu şi terminând cu amicii. Iar cadourile acopereau o gamă oarecum variată: de la albume scrapbook, trecând prin felicitări şi ajungând la semne cu nume pentru uşa de la intrare.

E de la sine înţeles că ceva făcut de mânuţele noastre oferim decât unor persoane dragi. Pentru că ceea ce facem noi facem din suflet, cu mult drag, iar în plus consumăm şi mult timp şi energie. Materialele nici nu le mai punem la socoteală ;). Or cui am putea oferi noi toate acestea? Decât cuiva de care ne pasă şi de a cărui prezenţă  – atât în viaţa noastră, în general, cât şi la un eveniment anume, în particular – ne bucurăm din tot sufletul.

Sper ca ceea ce veţi vedea mai jos să vă placă şi să vă inspire:

Album scrapbook masculin:

Albumul a avut 12 pagini şi este neterminat în aceste fotografii, tocmai pentru a nu influenţa prea mult decizia voastră şi a lăsa frâu liber imaginaţiei. În album au fost adăugate poze, câte una pe fiecare paginp, iar ulterior fiecare pagină a fost decorată cu elemente adecvate stilului folosit şi, bineînţeles, destinatarului. A ieşit frumos.

Felicitare pentru un amic care acum 1 an împlinise 60 de ani:

…şi, unul din preferatele mele dintotdeauna, semnul de uşă pentru prietenul nostru Klasse, căruia, aşa cum se observă, îi plac mult filmele cu zombie şi chestiile de genul asta. Ah, ca să nu mai vorbim de combinaţia clasică „alb-negru” şi obiectele vechi şi cu multă „patină”:

Felicitarea din „antetul” articolului este creată cu un soi de cerneluri şi o ştampilă şi este, de asemenea, foarte originală prin efectul de vitraliu pe care îl oferă.

Sperând că v-a plăcut şi inspirat măcar una din creaţii vă urez distracţie plăcută.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share