CITEȘTI

Croșetează în ritmul verii – Modelul scoică...

Croșetează în ritmul verii – Modelul scoică

Distribuie articolul:
Share

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi. Sunt în trend și încerc să țin ritmul cu ceea ce reprezintă vara: soare, căldură, vacanță, mare, valuri, scoici, timp liber. Îți propun ca în timpul tău liber din această vacanță să croșetezi scoici – pe malul mării daca vrei, în culori aqua de preferi. Iată mai jos modelul scoică pe care îl poți folosi la tot felul de lucruri: rochițe, pălării, poșete. Nu e greu de realizat, iar pentru o exemplificare mai ușoară am adaugat și un video.

Modelul scoică prezentat aici se realizeză cu 3 piciorușe duble pe care le vei lucra în același ochi. De oriunde ai începe modelul, sari 2 ochiuri, introduci croșeta în al treilea ochi și croșetezi acolo toate cele 3 piciorușe duble.

Aici e primul picioruș dublu.

Aici e al doilea picioruș dublu.

Și al treilea picioruș dublu. Toate în același ochi din lucrul tău. Pentru următoarea scoică, sari iarăși 2 ochiuri din lucru și croșetezi cele 3 piciorușe duble în al treilea ochi.

Când te întorci pe cealaltă parte, trebuie să realizezi scoicile inserând croșeta în ochiul din mijloc al scoicii pe care ai format-o deja. La început poate fi oarecum dificil, însă dacă socotești punctul în care formezi prima scoică, va fi mai ușor să pornești.

Urmărește și acest video ca să vezi cum să croșetezi acest model.

 

Dacă ai realizat un obiect de decor sau de îmbrăcăminte folosind modelul scoică prezentat în acest articol, trimite-ne la adresa [email protected] imagini care să poarte semnătura ta. Noi le vom publica.

Spor la lucru!

Ema

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share