CITEȘTI

Post-event: Backyard Weekend 2012, prezentat de Ab...

Post-event: Backyard Weekend 2012, prezentat de Absolut Vodka

Distribuie articolul:
Share

Weekend-ul trecut, pe 23 – 24 iunie, a avut loc a doua ediţie Backyard Weekend. Anul acesta Absolut Vodka s-a alăturat evenimentului şi în parteneriat cu echipa de la Color, au transformat Backyard Weekend în cea mai cool petrecere.
Organizat în Complex Studenţesc Tei, într-o locaţie de vară, Backyard Weekend le-a oferit celor prezenţi 30 de ore de live acts şi DJ sets. Artişti internaţionali importanţi precum Patrice, Grandmaster Flash, Aquarius Heaven şi mulţi alţii, au făcut mulţimea de oameni prezenţi la eveniment să vibreze cu entuziasm în ritmul muzicii.

Absolut Vodka a întregit programul acestui weekend cu numeroase surprize pentru invitaţi:
O zonă de tatuaje în henna pentru iubitorii de tatuaje sau pentru cei ce doreau sa vadă cum le-ar sta cu unul.

Concursuri de Cocktail Knowledge cu premii la care, prin intermediul unei aplicaţii, participanţii trebuiau să aleagă un cocktail şi să îi ghicească ingredientele într-un timp cât mai scurt.

Probe de creativitate la care doritorii au putut să isi personalizeze tricourile  şi să îşi demonstreze talentul la desen, reinterpretând sticla de Absolut folosind  markere speciale şi creioane colorate. „Artiștii” au putut să se mândreasca cu faptul că „operele de arta” le-au fost expuse într-o expoziţie specială marca Absolut Vodka dar au putut şi să se bucure de voucherele primite cadou de la Absolut.

Evenimentul a constituit cadrul ideal pentru continuarea Absolut Blank, campanie care a constat în decorarea unei imense sticle de Absolut Vodka de către artişti plastici.
Lansată în octombrie 2011, în campanie au conturat şi în acelaşi timp au expus până acum bucăţi din sticla uriaşă de Absolut artiști precum Andrei Pavel, Loreta Isac, George Neagu, Sorina Vazelina, Alina Buzilă, Elis Iaia, All Hollow şi Cutarică.
În acest weekend li s-a alăturat Mihai Neom, unul dintre cei mai apreciaţi grafferi din Bucureşti. Mihai Neom, a realizat lucrarea „Maşina de culori”, conceptul lucrării fiind un desen din copilarie reintepretat folosind graffiti-ul.

Surse imagini:
Absolut Vodka
Elisa Ene

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share