CITEȘTI

„Metamorfoza încălţăminţii”

„Metamorfoza încălţăminţii”

DIY_fairy_shoes_fairyroom
Distribuie articolul:
Share

Sora mea a venit cu o provocare cel putin interesantă pentru luna iunie – metamorfoza încălţăminţii. Aşa că am început să mă gândesc fericită cu ce mă joc, ce modific, ce va avea o nouă „viaţă”…. Vă întrebaţi pesemne ce a ieşit?! O gentuţă! Stau şi o privesc uşor amuzată – pentru că de când am văzut prima dată perechea de papuci brodaţi cu mărgeluţe m-am gândit ce voi face la un moment dat din materialul lor…Ei bine iată:

gentuta din papuc

Abia după ce mi-am terminat proiectul am zis că ar fi interesant să aflu mai multe despre cum se pot recicla, transforma, metamorfoza – ca să păstrez ideea provocării – diverse articole de încălţăminte. În primul rând am fost foarte plăcut impresionată să aflu că există, într-adevăr în străinătate deocamdată, centre de colectare pentru încălţări vechi sau de care posesorii s-au plictitisit. Dar mai sunt şi alte metode ecologice de refolosire:

recycled-crafts-planters-backyard-ideas

recycled-crafts-planters-backyard-ideas

Există şi un tutorial dacă vă doriţi să preschimbaţi încălţările în ceva decorativ asemănător cu ce se află în imaginile de mai sus şi îl puteţi citi aici .

Dacă vă doriţi totuşi să daţi o nouă înfăţişare încălţărilor fără a le schimba utilitatea, iată mai jos câteva sugestii, unele dintre ele însoţite si de tutoriale:

bowlove shoes

Tutorial aici.

pantofi cu paiete

Tutorial aici .

sandale cu nasturi

colaje pe pantof

Pentru că am început articolul cu lucrarea inspiraţională realizată de mine, voi încheia cu celelalte două transformări realizate de colegele mele de la Provocari Verzi  şi cu invitaţia de a da curs acestei provocări înscriindu-vă în concurs până pe 25 iulie (23:59) aici.

Pantofiori decoupage bY Oana

Flip flops personalizati

Ne puteţi trimiţe creaţiile voastre şi pe adresa revistei- [email protected] .

Pe curând!

Credit Foto: Imagine reprezentativa via sursa, fotografii suport flori via, bow low foto via, pantofi cu paiete foto via, sandale cu nasturi foto via, pantofi colaj foto via

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share