Lavly, handmade & more

Distribuie articolul:
Share

Peste 200 de obiecte handmade, unicat în magazinul “Lavly, handmade & more”, nou deschis în Timişoara. Iubitoare de frumos si handmade, noi, Lavinia şi Liana, prietene de peste 15 ani, nu am putut rezista tentaţiei şi am pus pe picioare “Lavly Handmade&more”, un loc în care artişti şi creatori de obiecte handmade sunt bineveniţi să îşi expună creaţiile alături de alte produse alese cu deosebită atenţie. Ne dorim să avem alături de noi cât mai mulţi colaboratori şi împreună să reuşim să expunem lucruri cât mai frumoase.
Magazinul are ca scop principal promovarea unicităţii şi bunului gust.

Fiecare colţ al lui te aşteaptă să-l cotrobăi şi să descoperi haine, poşete, bijuterii, accesorii, obiecte decorative, lucrate manual, din suflet care sa fie un cadou perfect pentru tine şi prietenii tăi. Magazinul Lavly Handmade & more s-a deschis. Ne găsiţi în centrul istoric al oraşului Timişoara, pe strada Eugeniu de Savoya la numărul 10.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Elena

    31 ianuarie

    Buna, sunt din Timisoara si produc lucrusoare handmade,abia acum am vazut postarea voastra, Superba ideea, m-ar interesa daca mai exista magazinul si detalii daca as putea explune si eu din lucrari? multumesc

    • mihaella.ion

      31 ianuarie

      Salut, trebuie sa vorbesti cu cei care au deschis magazinul. Te rugam sa iei legatura cu ele [sa le cauti pe google]. Noi am promovat acest magazin acum 4 ani si nu stim care este statusul lui acum.

  2. Vio

    17 ianuarie

    Ma bucur enorm ca am gasit aceasta postare si va felicit pentru idee. Eu sunt din Bacau si de ceva timp ma interesez sa-mi deschid un magazin de acest gen in orasul meu. Ma gandeam la o combitatie mercerie pe de o parte si handmade in regim de consignatie pe de alta parte. Ati putea sa ma ajutati cu cateva idei (pe e-mail) din experienta voastra? Cum ar trebui sa procedez sa fie ok si cam la ce investitie sa ma astept pt inceput! Multumesc anticipat si va doresc mult succes in continuare!

    • mihaella.ion

      19 ianuarie

      Salut!

      pentru a deschide o afacere trebuie sa ai plan de marketing bine definit si sa cunosti toate aspectele legale pentru aceasta.
      Iti recomandam sa pui mult accentul pe promovarea magazinului si sa ai un plan de afacere pe minim 6 luni si un buget consistent.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share