CITEȘTI

Summer Well- un festival ca o vacanţă

Summer Well- un festival ca o vacanţă

Distribuie articolul:
Share

Summer Well, ediţia a doua va avea loc între 11-12 august 2012 la domeniul Știrbey, Buftea. Sâmbată vom fi încântaţi de Citizens! Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour şi Hurts. După mai mult de 10 ore de muzică bună, programe şi activităţi care aduc şi anul acesta un plus de distracţie festivalului, duminică începem ziua cu Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines şi o terminăm cu The Stone Roses. Pe lângă muzică live, festivalul Summer Well pregăteşte o mulţime de activităţi pentru cei dornici de relaxare în jurul lacului, la Sunset Café, o zonă de food court cu toate bunătăţile culinare, şi zone de entertainment indoor şi outdoor.

Nu ai cum să te plictişesti la Summer Well, nu ai cum să nu te simţi bine. Zona domeniului Știrbey la 15 km de Bucureşti este ideală pentru acest festival, în aer liber, lângă lac, fie la o terasă, fie direct pe iarbă, asculţi muzica celor de la Citizens! Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour,  Hurts,  Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines şi The Stone Roses. Şi, bineînţeles că poţi să joci un volei în pauzele dintre concerte, să îţi tatuezi doar pentru câteva ore o imagine reprezentativă pentru Summer Well  şi să te întâlneşti cu o mulţime de prieteni.

Superb!

Sursă imagini: http://www.summerwell.ro/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share