DIY – Summerish dresses & skirts

Distribuie articolul:
Share

Cele mai feminine piese vestimentare de vară sunt fără doar şi poate rochiile şi fustele. Scurte, deasupra genunchilor sau până în pământ, strânse pe corp, care urmăresc uşor linia corpului sau foarte lejere – toate atrag privirile, fie prin print, croială sau culoare.
Eu de ceva timp îmi doresc să realizez manual o rochie sau o fustă, iar de când a venit vara, pot spune că entuziasmul meu a crescut direct proporţional cu gradele de afară.
Aşadar, dacă aveţi sau aţi avut la un moment dat această dorinţă, vă invit să priviţi şi să vă inspiraţi din câteva modele minunate de rochii şi fuste însoţite de tutoriale.

Voi începe prin a vă prezenta un model de rochie midi cu talie înaltă de la Talk2TheTrees. Este uşor de realizat, în mare, nu aveţi nevoie decât de un maieu simplu din garderoba voastră, de material în ton cu culoarea maieului şi de o maşină de cusut.

Pentru că rochiile maxi sunt în centrul atentiei vara aceasta, iată un model de rochie făcut de Leana de la  A Small Snippet printr-un concept asemănător cu cel de la Talk2TheTrees.

O rochie chic şi lejeră realizată de Kate de la Schwrlie. Faptul că nu este făcută pe mărime şi că nu are fermoar, capse sau nasturi, o face mai uşor de realizat pentru începători.

Modelul şi print-ul rochiei Mirandei, cea care stă în spatele proiectului  One Little Minute sunt foarte interesante. Nu este foarte uşor de realizat dar tutorialul plin de imagini ajută foarte mult. Merită să încercaţi!

În tendinţe anul acesta sunt rochiile şi fustele cu coadă de rândunică. Fusta creată de Geneva de la A Pair and a Spare pentru blog-ul Free People este pe cât de frumoasă pe atât de simplu de realizat.

O altă fustă realizată de Geneva de la A Pair and a Spare dar de data aceasta pentru The Style Net. Este o fustă maxi cu pliuri orizontale al cărui aspect uşor sofisticat atrage fără indoială atenţia.

Dacă una din aceste rochii sau fuste a reuşit să vă inspire şi să vă convingă să vă apucaţi de cusut, nu-mi rămâne decât să vă spun, Happy Sewing!

 Sursă Imagine Featured

Comentarii

Share