CITEȘTI

incubator107 Timișoara face Nocturnă cu papion

incubator107 Timișoara face Nocturnă cu papion

Distribuie articolul:
Share

Se anunță o sâmbătă lungă. Incubator107 Timișoara organizează pe data de 11 august, începând cu ora 22, a doua Nocturnă în Cuib d’Arte: Nocturnă cu papion. Oameni interesanți cu pasiuni diverse pregătesc o serie de ateliere numai bune de experimentat, cei din trupa Rubik’s Cube pun de-o cântare pe cinste, LOKI ne servește o porție bună de magie, iar dimineața răsare acustic cu Dea și George. Programul e lung, dar ceaiul e aromat și cafeaua e bună și ne vor ține până dimineață ca să facem din toate. Câteva din activitățile de pe ordinea de seară sunt: papioane, figuri de lut, parkour, tango, paper art. Cei care vin la Nocturnă sunt așteptați să aducă merinde de-acasă pentru masa cu bunătăți, să contribuie cu 10 lei la fondul de organizare al incubatorului, pe care îi pot lăsa în cutiuța de donații și să poarte un papion frumos de au așa ceva pe-acasă, de n-au, poate poate se vor găsi papioane în Cuib.

Ce este și ce face incubator107 timișoara (pe scurt):

Organizează ateliere aproape zi de zi în Cuib d’Arte sau în parc în funcţie de tipul de atelier. Aduce laolaltă oameni pasionați, inițiați sau experți care împărtășesc din ce ştiu ei mai bine şi le place mai mult. Aceștia devin meșterii incubatorului. Este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Încurajează în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Atelierele sunt diverse și astfel e foarte ușor ca un participant la atelier să fie meșter la un altul. E un proiect deschis propunerilor voastre: mi-ar plăcea să învăț asta/ aș putea să învăț pe alții asta ([email protected] primește propuneri). La ateliere se poate înscrie oricine e interesat sau curios. Incubatorul funcționează din donațiile învățăceilor pe care le împarte jumi-juma între meșteri și materialele pentru ateliere.

 Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde se experimentează rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații vin cu merinde de-acasă, trec dintr-o experiență în alta și se înscriu la atelierele care i-au convins. Nocturna e lungă, activitățile diverse, muzica bună.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share