CITEȘTI

10 lucruri „de neuitat” în vacanță

10 lucruri „de neuitat” în vacanță

Distribuie articolul:
Share

Ai început să îți faci bagajul pentru o vacanță cu mult soare? Atunci lista de mai jos îți va fi de folos pentru a nu uita ceva important. Nu ai început? Și mai bine – te poți ghida dupa lista noastră încă din prima fază!

1. Rochie de plajă – se îmbracă rapid și e comodă, exact ce ai nevoie pentru drumurile dintre plajă și pensiune. Cea de la Laraange poate fi purtată și cu niște platforme și un colier pentru un look ceva mai elegant.

2. Trusă pentru cosmetice – nelipsită din orice bagaj, indiferent de sezon sau destinație. Te va ajuta să-ți organizezi bagajul mai bine și să eviți accidente în care fondul de ten curge pe  bluza albă. Alegera noastră: Grădina cu migdale.

3. Aparat foto – fie că alegi unul vintage, pe film, ca să prelungești suspansul sau unul digital, pentru poze rapide, aparatul foto nu poate lipsi din vacanța ta.

4. Geantă de plajă – ai nevoie de o geantă încăpătoare și rezistentă, atât pentru mers la plajă, cât și pentru eventuale excursii sau drumeții. Dacă are și câteva buzunare, cu atât mai bine – ca de exemplu geanta Bimagine.

5. Geantă de voiaj – fără ea, e puțin probabil să pleci undeva. Cea din piele, de la 74street bags arată minunat și e foarte încăpătoare.

6. Ochelari de soare – chiar dacă îi iei noi sau vintage, important este să aibă protecție UV400. În general, toți ochelarii de calitate au factor înalt de protecție, așadar la cei vintage verifică materialul, balamalele și alte detalii care denotă calitatea manufacturii.

7. Balsam de buze – vântul și soarele puternic sunt dușmanii declarați ai buzelor, așa că balsamul de buze nu trebuie să îți lipsească din geantă. Ai grijă însă să nu îl expui la soare, mai ales dacă este handmade.

8. Pălărie de soare – nimeni nu vrea să-și petreacă vacanța cu o insolație dureroasă… Așa că o pălărie este esențială în vacanță – și nu doar pentru plajă.

9. Ulei de plajă – nici nu cred că te gândeai să pleci de acasă fără el! Poți lua unul de la Bio Cosmetica și poți citi mai multe despre subiect aici.

10. Costum de baie – esențial pentru vremea călduroasă. Alege-l în funcție de forma corpului, dar și în funcție de cum vrei să te bronzezi. Cele tricotate sunt tare drăguțe și au un aer de naturalețe.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share