Hand-Made Days la Casa Satya

Distribuie articolul:
Share

Ce înseamnă Hand-made days? Sunt bijuterii normale pe care le poartă cu pasiune și dragoste orice femeie, însă scopul acestora este ca un procent din prețul de vânzare să fie donat către animalele din stradă sau adaposturi! Am dorit mereu să ajut animalele fără stăpân! Iar în momentul când am deschis Atelierul Handmade am știut că de acolo voi direcționa o sumă de bani către ele.  Așa am dat viață acestei campanii!

Cum funcționează!

Lunar avem un alt voluntar sau o altă asociație care beneficiază de pușculița lunii în curs. Aceștia sunt propuși de către cineva din afara atelierului!  Primul venit primul servit! 🙂  Este o campanie de ajutorare a asociațiilor și voluntarilor care se ocupă de animalele fără stăpân. În luna august a fost doar online acest eveniment! Însă acum am crescut și dorim să ne și cunoaștem.

În cadrul acestei campanii artizanii donează din vânzarea produselor lor un procent între 10% și 40 % catre pușculița lunii în curs. În luna august am avut benficiar Jurnalul unui Voluntar ! care până pe 30 august a strâns 428 ron! În luna septembrie beneficar va fi Asociația Sf. Francisc – DL. Marian  iar în luna octombrie o avem pe voluntar Alina Alinab!

Vom demara în luna septembrie primul eveniment pilot – Hand-made Days!  Vă invităm să vă alăturați acestui târg ca vânzători ! Condițiile sunt bune, iar cauza este nobilă! Locația Casa Satya – ne pune la dispoziție ceainăria.  Septembrie 08 – 09  între orele 09.00 și 18.00 – va avea loc primul eveniment!

Fiind un eveniment caritabil nu se percepe taxă pentru artizani. Doritorii sunt rugați să aibe un șevalet sau un sistem de expunere simpatic. Dacă doriți să vă alaturați va rog să-mi scrieți pe adresa de mail  [email protected] sau pe pagina MM Handmade Atelier  https://www.facebook.com/MMHandmadeAtelier

Gabi Ghimpășanu

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share